www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Din cate-am vazut p'aici...exista multa lume care a incercat multe bucati de echipament in domeniu :)

Intreb si eu...ce recomandati pentru multi-effects-uri ?

Zoom (505 - 707)

Behringer

Digitech (seria RP)

Boss

...altele

eventual inventariati defecte...calitati :)

PS: Sunt fan Dream Theater, deci vreau un sunet cat de cat apropiat de al lu Petrucci

Posted

Hmm.. Petrucci foloseste doze DiMarzio si amp Mesa Boogie ( Road King mai nou ). Greu de imitat sunetul lui.

S-a mai discutat putin pe tema asta aici

Depinde de banii disponibili evident. Daca vrei sa investesti mai mult si tii neaparat sa-ti iei multi-efect probabil un boss GT-6 sau GT-8 ar fi solutia...

Posted

evident banii sunt o problema...ca nu vreau un OZN de multi-effect...sunt boboc intr-ale chitarii electrice...si vreau ceva compact care sa sune bine...atat la drujbe cat si la treburi mai domoale :)

ma gandeam intre Zoom si Digitech...daca mai aveti alte idei...i'm all ears :)

Posted

Pai intre Zoom si Digitech io zic sa alegi Behringer :) . Acu serios, Digitech nu pot sa-ti spun cum e.. n-am incercat. Zoom 505II se preteaza numai la incepatori absoluti. 707II e ceva mai avansat dar review-urile sunt cam impotriva lui. De fapt daca e sa te iei dupa review-uri ( de obicei o idee buna... daca sunt multe ) nici Digitech nu prea straluceste. De exemplu RP-200

Dupa cum ai vazut aici s-a mai recomandat si altcuiva Behringer. Io zic ca ar fi o alegere buna.

Posted

hmm... Adi, eu zic sa nu vbesti inainte sa nu incerci ceva :). Digitech fac niste multi effect la fel de bune ca si single effect. Ma rog, GNX4 de la digitech e super tare, da costa 40 milioane. Behringer sunt f bune. Ti-as sugera un v amp, pentru ca nu cred ca ai bani de v amp 2. De la Boss, GT6 e marfa, da nuj daca iti ajung banii (nu mai stiu exact cat costa). Zoom sunt cam slabute... :).

Posted

[Q], ai putea sa te duci la Fender Shop din muzica, sa probezi digitech :). Eniuei, de Behringer am auzit de mult timp, ca fac tot felul de chestii dastea, mixere (in special), efecte chitara.. etc. So, cred ca Behringer e o firma mai serioasa, tinand cont ca de Digitech am auzit mai putin.

Posted

na c-am facut update la profile...in iasi nu exista asa ceva :)

sunt numa 3 magazine de instrumente...si n-au digitech pentru probat :)

cat despre multi-effect eu vreau sa comand de pe ebay...si la behringer tot ce este momentan e X V-amp V-amp Pro Mountable Rack (care n-am un' sa-l bag B)), si V-amp 2

deci...poate se indura careva sa-mi arate cum suna...sa vad daca-mi incanta auzul :(...am citit acuma cateva review-uri la X V-amp si toti se plang de constructia plasticata...ca nu-i rezistent...contesta cineva asta ? ;)

V-amp 2 adica...asta care arata ca walkman cu multe butoane ? :)

Posted
hmm... Adi, eu zic sa nu vbesti inainte sa nu incerci ceva .
Acu serios, Digitech nu pot sa-ti spun cum e.. n-am incercat.

Hihi, nu mi-am dat cu parerea despre el ( chiar am zis ca nu stiu nimic ), doar am pus link la niste review-uri care nu prea il avantajeaza. Sorry if I offended a Digitech fan.

Felix are V-Amp 2, iar Cearny are X-Vamp. Da-le un Private Message daca nu vad ei topicul asta si sunt sigur ca te vor lamuri. Eu am avut ocazia sa ma joc cam o luna cu un V-amp 2 si trebuie sa spun ca mi-a placut foarte mult.