[Q] Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Din cate-am vazut p'aici...exista multa lume care a incercat multe bucati de echipament in domeniu Intreb si eu...ce recomandati pentru multi-effects-uri ? Zoom (505 - 707) Behringer Digitech (seria RP) Boss ...altele eventual inventariati defecte...calitati PS: Sunt fan Dream Theater, deci vreau un sunet cat de cat apropiat de al lu Petrucci
Adi Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Hmm.. Petrucci foloseste doze DiMarzio si amp Mesa Boogie ( Road King mai nou ). Greu de imitat sunetul lui. S-a mai discutat putin pe tema asta aici Depinde de banii disponibili evident. Daca vrei sa investesti mai mult si tii neaparat sa-ti iei multi-efect probabil un boss GT-6 sau GT-8 ar fi solutia...
[Q] Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 evident banii sunt o problema...ca nu vreau un OZN de multi-effect...sunt boboc intr-ale chitarii electrice...si vreau ceva compact care sa sune bine...atat la drujbe cat si la treburi mai domoale ma gandeam intre Zoom si Digitech...daca mai aveti alte idei...i'm all ears
Adi Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Pai intre Zoom si Digitech io zic sa alegi Behringer . Acu serios, Digitech nu pot sa-ti spun cum e.. n-am incercat. Zoom 505II se preteaza numai la incepatori absoluti. 707II e ceva mai avansat dar review-urile sunt cam impotriva lui. De fapt daca e sa te iei dupa review-uri ( de obicei o idee buna... daca sunt multe ) nici Digitech nu prea straluceste. De exemplu RP-200 Dupa cum ai vazut aici s-a mai recomandat si altcuiva Behringer. Io zic ca ar fi o alegere buna.
hihi Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 hmm... Adi, eu zic sa nu vbesti inainte sa nu incerci ceva . Digitech fac niste multi effect la fel de bune ca si single effect. Ma rog, GNX4 de la digitech e super tare, da costa 40 milioane. Behringer sunt f bune. Ti-as sugera un v amp, pentru ca nu cred ca ai bani de v amp 2. De la Boss, GT6 e marfa, da nuj daca iti ajung banii (nu mai stiu exact cat costa). Zoom sunt cam slabute... .
[Q] Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 m-ai facut curios cu behringer (mie mi se pusese pata pe digitech) are cineva niste soundclipuri cu X-Vamp sa le puna pe aici ?
hihi Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [Q], ai putea sa te duci la Fender Shop din muzica, sa probezi digitech . Eniuei, de Behringer am auzit de mult timp, ca fac tot felul de chestii dastea, mixere (in special), efecte chitara.. etc. So, cred ca Behringer e o firma mai serioasa, tinand cont ca de Digitech am auzit mai putin.
[Q] Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 na c-am facut update la profile...in iasi nu exista asa ceva sunt numa 3 magazine de instrumente...si n-au digitech pentru probat cat despre multi-effect eu vreau sa comand de pe ebay...si la behringer tot ce este momentan e X V-amp V-amp Pro Mountable Rack (care n-am un' sa-l bag ), si V-amp 2 deci...poate se indura careva sa-mi arate cum suna...sa vad daca-mi incanta auzul ...am citit acuma cateva review-uri la X V-amp si toti se plang de constructia plasticata...ca nu-i rezistent...contesta cineva asta ? V-amp 2 adica...asta care arata ca walkman cu multe butoane ?
Adi Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 hmm... Adi, eu zic sa nu vbesti inainte sa nu incerci ceva . Acu serios, Digitech nu pot sa-ti spun cum e.. n-am incercat. Hihi, nu mi-am dat cu parerea despre el ( chiar am zis ca nu stiu nimic ), doar am pus link la niste review-uri care nu prea il avantajeaza. Sorry if I offended a Digitech fan. Felix are V-Amp 2, iar Cearny are X-Vamp. Da-le un Private Message daca nu vad ei topicul asta si sunt sigur ca te vor lamuri. Eu am avut ocazia sa ma joc cam o luna cu un V-amp 2 si trebuie sa spun ca mi-a placut foarte mult.
felix Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 cateva sample-uri cu v-amp 2 gasesti aici: http://cosu.homelinux.net/forum/index.php?showtopic=16&st=30 sfatul meu e sa cauti un boss gt5 la mana a doua sau chiar un gt3. v-amp are unele probleme cu cantatul pe scena (intarzieri la trecerea de pe un cabinet pe altul), eu il folosesc strict pentru inregistrari pentru ca simuleaza amp-uri.
[Q] Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 Am luat sample-ul si mi-a placut cum suna De boss GT...nu am bani...si sunt cam mari pt ce-mi trebuie mie...nu-s in nici o formatie...deocamdata...asa ca iau multi-effectu pt home use Acum astept si X V-amp
hihi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Adi, nu sunt chiar un Digitech fan :). Mie nu prea-mi place sa cumpar la 2nd hand...
Recommended Posts