Guest Eitiosaros Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Folk, Blues/rock, jazz sau hard/heavy 80'. Ai formatie si te incadrezi in aceste genuri? Vrei sa canti live? Daca da, contacteaza Cafe Hazard. Ofera scena live, instrumente si sunet, public select genului si mai multe. pt mai multe detalii: contact: tel: 0770187480 (Mihai) sau direct la club: cafe Hazard, str Baratiei nr 3, pe langa Unirea mai exact in spate la Cocor.
Guest Eitiosaros Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Da halatul? Cat? Poti sa suni si sa afli, consider ca e este cel mai adecvat asa...
Guest Eitiosaros Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Folk, Blues/rock, jazz sau hard/heavy 80'. Ai formatie si te incadrezi in aceste genuri? Vrei sa canti live? Daca da, contacteaza Cafe Hazard. Ofera scena live, instrumente si sunet, public select genului si mai multe. pt mai multe detalii: contact: tel: 0770187480 (Mihai) sau direct la club: cafe Hazard, str Baratiei nr 3, pe langa Unirea mai exact in spate la Cocor.
Guest HAZARD Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Folk, Blues/rock, jazz sau hard/heavy 80'. Ai formatie si te incadrezi in aceste genuri? Vrei sa canti live? Daca da, contacteaza Cafe Hazard. Ofera scena live, instrumente si sunet, public select genului si mai multe. pt mai multe detalii: contact: tel: 0770187480 (Mihai) sau direct la club: cafe Hazard, str Baratiei nr 3, pe langa Unirea mai exact in spate la Cocor. Intervin asupra anuntului cu o invitatie pentru cei care nu au inca o formatie dar si-ar dori sa cinte totusi in fata unui public. Joi si Vineri ale fiecarei saptamini exista OPEN STAGE pentru cei care pot purta un dialog la instrumente Multa bafta
Guest HAZARD Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Poze dinauntru cu scena? Incap 80-100 persoane legat de poze sper sa reusesc sa le atasez
StratMan Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Intervin asupra anuntului cu o invitatie pentru cei care nu au inca o formatie dar si-ar dori sa cinte totusi in fata unui public. Joi si Vineri ale fiecarei saptamini exista OPEN STAGE pentru cei care pot purta un dialog la instrumente Multa bafta iar? un nou big mamou?
alexyz Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 iar? un nou big mamou? in ciuda aspectului de vagauna si a scarilor absolut mortale de acces in vagauna este un loc ok. nu se canta la volume bestiale, dar se aude decent totul (trupele care au fost in seara aceea au prestat )
StratMan Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 in ciuda aspectului de vagauna si a scarilor absolut mortale de acces in vagauna este un loc ok. nu se canta la volume bestiale, dar se aude decent totul (trupele care au fost in seara aceea au prestat ) si trupele canta pe gaj sau pe banii de bilete?
alexyz Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 si trupele canta pe gaj sau pe banii de bilete? nu a fost cu intrare, dar la bar scria ca preturile sunt un pic mai mari pt ca incorporeaza si pretul biletului...am dat 5 ron p un Stejar , mi s-a parut OK
marduk Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 frumos poate puneti si un program ceva cu ce trupe o sa cante? sau un site daca aveti?
Guest HAZARD Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 frumos poate puneti si un program ceva cu ce trupe o sa cante? sau un site daca aveti? Apare in b24fun + ca exista fluturasi cu trupele ce cinta . Dar ai dreptate vom face in asa fel incit sa existe si o alta varianta de promovare a trupelor . Un site nu este o idee rea si-ti multumesc pentru intrebari . Sincer speram ca trupele ori cei care vor sa evolueze sa fie mult mai interesati avind in vedere ca nu-s chiar atit de multe cluburi rock - folk unde te poti desfasura fara a avea un " nume " . Oricare alte intrebari is bine venite , iar legat de bilete ....... politica clubului e clara : fara bilete pentru a nu lasa studentul fara bani ori a-l obliga sa paraseasca clubul din cauza acelor roni ceruti de trupe ....
marduk Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 (edited) pai intrebari eu am o trupa care nu prea se incadreaza la genurile enumerate acolo, e putin mai agresiv trash/heavy...am avea loc? politica fara bilete este excelenta, mai ales daca pretu creste la produse intr-o limita mai mult decat decenta, 5 ron pe un Stejar e ceva normal in majoritatea cluburilor a da si cum a zis si dan la capitolu scule, trupa tre sa aduca altceva decat instrumente, cabluri si efecte? LE: si sa se aduca si pe ei insisi normal:P Edited April 10, 2008 by marduk
Guest HAZARD Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 pai intrebari eu am o trupa care nu prea se incadreaza la genurile enumerate acolo, e putin mai agresiv trash/heavy...am avea loc? politica fara bilete este excelenta, mai ales daca pretu creste la produse intr-o limita mai mult decat decenta, 5 ron pe un Stejar e ceva normal in majoritatea cluburilor a da si cum a zis si dan la capitolu scule, trupa tre sa aduca altceva decat instrumente, cabluri si efecte? LE: si sa se aduca si pe ei insisi normal:P Pentru chitara exista un cub VOX AD50VT-212 pentru Bass tot un cubYorkville100B 2 microfoane SHURE PG48 si DYNAMIC MC-75 . Ar fi sistemul amp- MCGEE 250 mixer Alesis ori un mixer rusesc excelent Victoria Legat de stilul abordat daca sunati OK sinteti bine primiti cu o singura conditie : sa nu se alunece spre o muzica mai dura
marduk Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 io zic ca sunam ok dar poate sunt subiectiv:) i'll keep in touch din cate vad doar un cub dechitara? noi avem 2 chitare in trupa..si nu cred ca suntem singurii
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 trecui si eu aseara cu cineva p-acolo si nu era nici un open stage ... probabil ca se strange mai multa lumea vinerea
Guest HAZARD Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tobe puneti la dispozitie? DA avem set Yamaha pedala dubla dar cu cineii trebuie sa vii si banuiesc ca deja stii asta + premierul daca nu-ti convine cel de la set . In alta ordine de idei pentru formatiile din afara Bucurestiului ( care au fost destule pina acum ce ne-or contactat ) cu regret sincer ... pot spune k nu ne permitem momentan sa le acoperim tot drumul dar putem suporta jumatate din drum + sa le oferim cazare . Cer scuze pentru aceasta nemultumire....
Guest HAZARD Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Concerte CAFE HAZARD : Vineri 18 orele 20.30 BOILING MUSE / Simbata orele 21 C.O.D. urmat de un Jam criminal cu Laur ( percutie HAZARD ) si Velo ( chitara solo HAZARD )
marduk Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Open stage cand mai e? voiam sa vin cu colegii sa vedem care e atmosfera
Guest HAZARD Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Open stage cand mai e? voiam sa vin cu colegii sa vedem care e atmosfera Simbata dupa conceretul baietilor de la C.O.D daca vreti urcati pe scena alaturi de ei ori cu Laur si Velo .
alexyz Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Simbata dupa conceretul baietilor de la C.O.D daca vreti urcati pe scena alaturi de ei ori cu Laur si Velo .
Guest HAZARD Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Vineri 25 Aprilie orele 20.30 Concert X-PLOD & HAZARD intrarea libera ( evident in cafe HAZARD )
alexyz Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Vineri 25 Aprilie orele 20.30 Concert X-PLOD & HAZARD intrarea libera ( evident in cafe HAZARD ) scuza-ma, dar mereu la betii canta trupe de copii? in alta ordine de idei, am fost sambata si erau 10 persoane la scena...COD au cantat misto, chiar daca la bis(da frate au avut bis ) chitaristu solo a facut pana ah..si faceti ceva cu fumul, nu toti vrem cancer
Guest HAZARD Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 scuza-ma, dar mereu la betii canta trupe de copii? in alta ordine de idei, am fost sambata si erau 10 persoane la scena...COD au cantat misto, chiar daca la bis(da frate au avut bis ) chitaristu solo a facut pana ah..si faceti ceva cu fumul, nu toti vrem cancer Sa raspund la prima intrebare : pe scena clubului cinta oricine vrea ! daca trupa in cauza se face de rusine o priveste a doua intrebare ( mai exact afirmatie ) daca cele 50+ persoane pentru tine reprezinta 10 e bine si trei ..... fum de tigara vei gasi in toate cluburile mai mult ori mai putin . Alexyz sa fiu f since , chiar ma incinta parerile proaste din simplu motiv ca cei cu mofturi nu vor mai veni ori nu vor veni niciodata :) Clubul este si va exista cu si fara parerea ta . Am devenit acid din simplu motiv ca nu te-am " vazut " intre acele 10 persoane Sa ai multa sanatate si sa fi iubit . Paste Fericit
Recommended Posts