Shreder_DT Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Am si eu o nelamurire. Cum se foloseste un string winder? Nu am asa ceva, dar ma intreb daca ajuta cu mult inlocuirea corzilor de pe chitara si cum se face mai exact, ca din poza nu-mi dau seama. Mersi.
Susceptor Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pui capatul ala mare care pe care scrie Jim Dunlop pe cheiti si invarti (la manivela). Si asa invarti mai repede (ca nu trebuie sa te tot opresti).
Shreder_DT Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Am inteles. Credeam ca fac mai multe minuni Nu cred ca o sa am nevoie de asa ceva. Chiar nu mi-e lene sa invart. Mersi baieti de lamurire.
Rincewind Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Am inteles.Credeam ca fac mai multe minuni Nu cred ca o sa am nevoie de asa ceva. Chiar nu mi-e lene sa invart. Mersi baieti de lamurire. Mai poate fi folosit pentru a scoate bridge pins (nu stiu cum se numesc in romana...deh...invat si eu de pe Internet). Vezi aici desi mie nu mi se pare ca strici tunerele daca folosesti un string winder.
karpi Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Am inteles.Credeam ca fac mai multe minuni Nu cred ca o sa am nevoie de asa ceva. Chiar nu mi-e lene sa invart. Mersi baieti de lamurire. Da e greu sa recunosti o manivela din secolul vitezei asa devii @winder din @shreder .lol este vorba de timp , se stie dupa legile lui Murfy aplicate la corzi , ele se rup exact cand ai mai mare nevoie sa canti si pierzi timp pretios cu schimbatul corzi(lor).
Recommended Posts