Guest serginio Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Improvizatii, fragmente, descoperiri de moment etc... De putina vreme studiez country...de fapt m-am reapucat de chitara dupa o pauza de vreo 7 ani, in care cred ca am cantat de vreo 15 ori max...timp, alte hobbyuri etc...iar la "faza" asta "murisem"...asa ca practic redescopar chitara petru ca nimik nu mai e la locu lui cantand in open G si open D...Asa ca scuzati chiflele si "ingramadelile" un ramble de moment... Record_Take_77.mp3
Guest serginio Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Asta e o incercare de piesa care ma bate gandu s-o fac cap coada...atat ca tre sa screm niste versuri .. si un pic de aranjare in "pagina" Record_Take_75.mp3
Musaro Adriano Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 da, sunt de acord cu karpi, cu ce ai inregistrat? frumos sunetu!!
Guest serginio Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Merci frumos ! Am intregistrat cu dansa http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=20834... pusa direct pe Line in-ul de la calculator. Si cu capodastru (practic acordat open A) pentru a tensiona un pic mai mult corzile. O vand pentru ca dupa indelungate cautari am reusit sa gasasc si sa comand un Washburn ES20 Eric Sardinas Signed http://www.respectperfection.com/wheretobuyes20.html... Este un pic mai avantajat de Cutaway pentru solo si o a doua doza pentru fortaj.Si de faptul ca e a lui Sardinas ... In rest imi place cum suna Fenderul iar daca as avea un thumbpick de metal probabil ca ar suna si mai "sarmos" dar tre sa astept comanda oricum...la noi nu gasesc nici fingerpick, darmite sa mai am pretentii sa fie si de metal...
bubugral Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Foarte frumos domnule, ma bucur ca aud asa ceva de la tine. Singin' songs about the Southland/ I miss Alabama once again...Blues on track man ! Sa ne auzim cu bine. 5 ***** definitiv.
Guest serginio Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Va multumesc frumos. Uitati un link care eu unul l-am gasit din greseala , despre Sardinas. http://truefire.com/guitabulary/lessons/slashburn.pdf Eu cand am vazut ca el isi tine fingerpick-ul prins cu izloirband am zis "nuuuu, sunt io chior"...dar....
Guest serginio Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 (edited) O mic sample cu ea captata cu Mic de calculator, d'aia are un noise agasant de fundal dar... lost_lone_rider.mp3 Edited March 18, 2008 by serginio
Guest serginio Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Another add...tup/taf tup/taf tup/taf tup/tsssss.... intelegeti voi Record_Take_92.mp3
Guest serginio Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 My new baby....Washburn ES20 Eric Sardinas Cat de curand vin si cu sound ...tre sa mai tunez un pic la ea
Guest serginio Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Thanks ... tre sa iau un preamp mic sa o bag un pic pe rec p'aci
Guest serginio Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 As i promise ... Face-ti critici la sound...ca restu nu se pune La prima , la shuffle eram pe gain prea mare pe intrare si d'aia sareau ca "arse" corzile subtiri...la a doua d'abia m-am prins cum sa reglez....si inca mai tre sa invat am folosit aia din poza Record_Take_100.mp3 Washburn.mp3
Guest serginio Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=SAywi0GMOik Houdy Edited April 27, 2008 by serginio
Guest serginio Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=xLWIpDreatQ Descrierea spune tot ... ns ce dreac s-a intamplat cu encoderul de spre sfarit mi-a sacadat inregistrarea,dar...aia e...Chitara e captata cu mic de la camera.. PS: de ce nu merge sa atasez youtube cu INSERT ?? Edited May 11, 2008 by serginio
Guest serginio Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Doua idei noi... Inca am probleme cu inputul...adica nu imi place soundul si tre sa lucrez la el si...mi-e lene :), asa ca am bagat pe webcam's mic...Hope u enjoy!
maur Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 foarte tare. ps: ascultand fisierele audio...vedeam un batran barbos si plictisit cantand... ...ha ha ha
Guest serginio Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 foarte tare. ps: ascultand fisierele audio...vedeam un batran barbos si plictisit cantand... ...ha ha ha ...merci...oricum departe nu esti...imbatrnesc si ma si plictisesc LOL
John Petrecce Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 (edited) Another add...tup/taf tup/taf tup/taf tup/tsssss.... intelegeti voi Foarte fain. Nu's fan al genului, dar mi'au placut si interptretarile si sound'ul. Mai ales cum iti iese combinatia bend/vibrato cu slide, marfa de tot! Am sesizat mici probleme de timming dar care nu ies in evidenta cine stie ce... Edited July 15, 2008 by riffsjohn
Guest .Snake. Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 (edited) Mmmm kentucky style picking imi place ! Il stii pe Tommy Emmanuel ? dak nu tube it ! good stuff Edited August 13, 2008 by .Snake.
Guest serginio Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Long time no see ... Dar mi-am adus aminte un pic dupa concertul lui Sardinas
Recommended Posts