Guest Wanderer Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 (edited) cea mai incredibila voce feminina care am auzit-o in ultimii ani...nu-mi vine sa cred ca e anonima...are doar tribute band-ul asta...m-a doborat cand am vazut prima data clipul asta... http://www.youtube.com/watch?v=vPB_9cAdjhE Edited March 17, 2008 by Wanderer
pulbur Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 acuma is un pic in ceata ..acuma cate trupe Steel Dragon is?sau cum sta treaba...este trupa din film in care canta domnu Zakk la chitara si trupa asta Steel Dragon....si din cate am vanzut ambele canta we all die young...nu inteleg nimica on: incredibil ce guts are tipa asta!!!prima data am crezut ca ii barbat
Guest Wanderer Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 trupa asta se numeste Jenny Pauzner din cate am inteles...dupa ea...si e o trupa tribute pentru mai multe trupe printre care si Steel Dragon, Zeppelin, Black Sabbath, Rainbow...daca te uiti pe channel-ul lor de youtube o sa vezi ca au coveruri dupa o gramada de trupe...dar in orice caz tipa asta face toata trupa...eu dadusem drumul la videoclip si nu m-am uitat...de-abia a 2-a oara cand m-am uitat am vazut ca e tipa
Hix Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nu ma impresioneaza..... Copy cat... Nothing special here... A inceput sa ma deranjeze stilul asta de cantat asa ...yeah si albit. Weird...
Guest miriapod Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 (edited) ai si tu dreptatea ta, dar mie mi se pare onest, e un tributeband, asa e filmul.. te asteptai sa fie revolutionar? iar eu am o slabiciune pt femeile astea rock. cum e la noi diana florescu, care a cantat inainte cu nicoleta luciu in laguna. am vazut-o live si-am ramas uimita, ff rock & ff misto. a mai pus cineva un link cu ea pe forum pe undeva, mai pun si eu inca o data cand am vazut-o eu a facut si un cover janis putin mai lipsea si-mi aruncam sutienul pe scena. but diana florescu was not the point jenny pauzner e misto! Edited March 19, 2008 by miriapod
Guest Una Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 (edited) iar eu am o slabiciune pt femeile astea rock. cum e la noi diana florescu, care a cantat inainte cu nicoleta luciu in laguna. am vazut-o live si-am ramas uimita, ff rock & ff misto. a mai pus cineva un link cu ea pe forum pe undeva, mai pun si eu inca o data cand am vazut-o eu a facut si un cover janis putin mai lipsea si-mi aruncam sutienul pe scena. but diana florescu was not the point M-am uitat si eu acum la link-ul asta de mai sus... E ff misto si ff rock... Si eu mi-as fi aruncat pe scena ceva.... bocancul de exemplu... Dar daca o nimeream? Dar e rock....... Cand ma gandesc la fufe ca Fiona sau Lita Ford.... Pe bune,Diana e.... God like.... Si cat de misto se lasa ea de pe un picior pe altul..... Hardcore nu alta.... Edited March 25, 2008 by Una
marduk Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 haha miroase a flame hai sa fim seriosi si Diana suna bine si decat Laguna e un mare progres cat despre jenny.....
Recommended Posts