Cipry_Rock_Tm Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Am inregistrat si noi o piesa, care este compozitie proprie si se numeste "Spirit of the night" Hope you like it. The_Spirit___Spirit_of_the_night.mp3
Sodom Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 super tare , imi place , keep it up primele secunde aduc ceva din inceputul cantecului: Rodrigo - concierto de aranquez ;D
black2oo5 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 super tare...imi place mult...daca imi zici si genu ca nu-mi dau seama la ora asta...o sa-mi placa si mai mult...keep up the good work
Cipry_Rock_Tm Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 E un rock simfonic cu influente de gothic Thanks everybody oricum. Pe playerul de pe forum o playaza mult mai rar decat e normal. Downloaduiti-o.....abia at e cum tre sa fie
Cipry_Rock_Tm Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Rog administratorii RGC sa imi inchida acest topic daca se poate Multumesc
Metabog Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dude, e pretty damn awesome. O sa-ti zic cateva chestii, inceputul ar suna mult mai bine daca patchurile de strings si cor ar fi fost mai "pro", suna ca si cand ar iesi dintr-o clapa mai ieftina. Poate niste sample-uri mai bune, sau niste sf2-uri free ar suna excelent. Clopotele were a nice touch, dar dupa atatia ani de gothic metal, sincer clopotele de biserica sunt putin cam cliche, daca intelegi, nu mai lipseau decat niste chitaituri de lilieci si transformai piesa in comedy metal. Dupa ce incepe metalaraia, primul lucru care imi atrage atentia este tonul chitarii, care parca are prea multe inalte, dar e vorba de gust, in opinia mea este o problema tipica de EQ care apare in trupe de metal care incep sa inregistreze piese. Tobele sunt very cool, vocea se potriveste, poate putin cam generica insa, inspirata de Metallica, parca gothic metal se potriveste mai bine cu un cantat tip "naratiune", combinat cu un cantat mai harsh/growl. In total, o piesa bunicica, pentru inceput, deci 3 out of 5 stele (ceea ce e foarte bine).
Recommended Posts