Susceptor Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 (edited) ghilimelele snt punctul forte in postul meu pana la urma te-ai hotarat? eu tot pe gt3 as merge...din moment ce ai zis ca vrei inlocuitor pt gt8 Edited November 11, 2005 by dyster skog
felix Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 GT3 nu are performante deosebite la simulari de cabinet si amp. Korg e mai nou din punctul asta de vedere. Nu strica si un pic de varietate, parerea mea. Oricum, probabil ca daca nu o sa imi placa Korg-ul o sa-l dau si imi iau un GT3. Pt. Calin: AX3000 e o scula destul de scumpa si arata ca un pom de craciun. Am avut ocazia sa ma joc pe unul in strainatate si nu m-a impresionat. Aduce un pic cu Zoom 3030 sau 3000. Retine, asta e parerea mea personala.
Guest Calin Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ai dreptate arata ca un pom de craciun. totusi are review bun.Cam cat costa?
felix Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Ai dreptate arata ca un pom de craciun. totusi are review bun.Cam cat costa? ia vezi ce zice oferta de la M&C Musical ?
felix Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Nu-mi trebuie bere, te rog doar sa respecti Regulamentul forumului in ceea ce priveshte reclama. Iti multumesc.
lukeblue Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 (edited) Felix,departe de mine orice tentativa de a face remarci nepotrivite,dar mi se pare inca din start putin trasa de par ideea sa ai procesoare diferite doar pentru ca unul e prea mare si nu il poti cara. Adica,ma gandesc ca ti-ai luat boss-ul pentru ce este el,ultimul racnet si presupun ca ai un sound care iti place la el.Ce vreau sa spun este ca eu cel putin tin la sunetul meu si nu as avea chef sa o iau de la inceput cu egalizari si preseturi si sa ma confrunt iarasi cu probleme de sound,(caci asta pana la urma e una din problemele procesoarelor,suna altfel acasa si altfel live,iarasi tweak dupa tweak).Pana la urma stiu ca e mai mare un boss fata de un korg ax1500,dar daca te-ai obisnuit cu soundul boss-ului mergi pe el.Mai mult de 1.5Kg de carat nu cred ca scapi Edited November 11, 2005 by lukeblue
felix Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Lukeblue, ai dreptate in privinta sunetului insa am spus ca vreau un procesor ieftin si asemanator cu GT8 ca configuratie a pedalelor pentru a IL LASA LA SALA DE REPETITII. Crede-ma ca este foarte greu sa cari dupa tine 1 chitara + 1 procesor si sa mergi pe jos cam 30 minute la stilul de armata. Prefer sa merg 30 min pe jos decat sa astept tramway-ul care uneori vine dupa 20 min si mai sta 10 min in statie ca e capat de linie . Eu de obicei ajung frant de oboseala la sala si nu mai am chef de nimic. Prefer sa fac un mic rabat sunetului si sa nu ma mai doara spatele si mainile ziua urmatoare. Mai ales ca acum vine iarna si pe langa scule mai trebuie sa car si un palton, bocanci etc. Cam astea sunt datele problemei.
lukeblue Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 (edited) O sa te rog sa ma scuzi nu stiam toate detaliile. Oricum ideea mea era ca eu prefer sa am un sunet fain la sala ca acolo e cel mai aproape de "the real deal" si acolo te simti mai bine.Tocmai acasa nu prea imi pasa pe ce cant.Cred ca o sa ai niste probleme live cu sunetul daca nu iti pui gt8-ul la testul cu trupa de cate ori ai sansa. Eu am ajuns dupa mult timp la ce imi place si daca cineva m-ar pune sa cant acum pe un gt8 mi-as pune mainile in cap.M-am cam saturat de tweak si reviewuri etc. Repet nu am postat cu ton peiorativ. Daca te decizi pe ceva ma alatur si eu celor care spun ca ax1500g nu e poate un tone monster dar daca nu vrei sa dansezi toata noaptea pe patchuri,stilul de muzica nu implica asta,si te rezumi la un break-up delicios un solo gras si un clean ca lumea incearca-l si o sa vezi ca merita. Edited November 11, 2005 by lukeblue
felix Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Lukeblue n-am nishte sunete extrem de pretentioase... sa fiu sincer am incercat sa scot pe GT8 sunetul pe care il foloseam pe Boss ME8 deci nu se pune problema astfel. Prefer sa am un GT8 acasa si sa dorm linishtit si sa nu ma duc la sala de fiecare data cand am nevoie de el.
Guest Abuser Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 AX3000G este cam 450 Euro daca nu ma insel. Am vrut eu sa-mi iau dar baetii mi-au zis la momentul respectiv ca il aduc (daca il aduc) peste 2 sapt din Japan. AX1500G m-a costat 8450000 inclus Fan Curier. ...felix. AX1500G este ok. Singurul proc care mi s-a parut peste el este GT8. Orice s-ar spune GT6 si GT3 e sub el. (Pe GT6 am pus eu mana, pe GT3 un amic de-al meu dar am incredere in ceea ce zice, mi-a zis ca e sub AX1500G). AX3000G este super ok, iar pe mine m-a impresionat!
Guest Calin Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 am luat ieri ax3000 este super ok si e 380 eur
felix Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Calin, daca vrei sa ne laudam pot sa-ti spun ca acum 6 luni am luat Boss GT8 nou (sigilat + factura+garantie) cu 310 euro. Apropo, l-ai luat cumva de la M&C Musical? :) Si ca sa fiu ontopic: am luat ax1500G sh... n-am apucat sa-l butonez insa imi place ca este mult mai mic decat GT8 si cred ca imi intra si in husa de la chitara. Revin cu detalii mai tarziu.
Guest Abuser Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 felix, welcome to the familly... sa iti dai si tu cu parerea, ca m-au papat astia cu procu asta pe aici..ca nu e bun de nimc si asa mai departe.
felix Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Vedem ce si cum, momentan nici nu l-am auzit cum suna. Sper sa imi fac o idee diseara. Oricum, retine, el l-am cumparat pentru back-up si tarait in sala de repetitii... pentru studio si live principala scula ramane GT8 cu un pic de ajutor din partea lui Gainiac.
Guest Abuser Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ma rog, rack-ul e rack...iar Rocktron sunt preferatii mei aici. Ador in special Chameleon. @offtopic. ia sa sun eu pe Fera un amic de-al meu.. se lauda ca poate sa-mi faca rost de VooDu pe la 3 mil.
Recommended Posts