hades Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 nu ma intrebati va rog de unde am pozele, doar sa-mi spuna cine stie si a mai vazut astfel de exemplare:) Parerea mea e ca sunt niste batrane rechineze ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 (edited) Ultima sigur E. Edited March 1, 2008 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 da acel "strat" e la mica publicitate dar e cu mult mai tanar si e mult mai bine ingrijit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Toate trei sunt Reghin-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Sunt numai 2 chitari. Poza 2 e un detaliu. Sau poate gresesc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 nu gresesti, asa e. e interesanta pentru mine acea doza si am vrut sa o postez. interesant mai e sistemul tremolo, chiar nu stiu cum functioneaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Sistem din asta am avut pe o chitara Klira. Se numeste "Floating Tremolo". http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1...l=tremolo+klira E super fain. Eu il prefer tremoloului de pe Strat. Doze din astea erau pe Reghinuri inainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 ai idee de anul de fabricatie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Nu stiu sa-ti spun mai multe. Probabil anii '70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 ce sa zic...batrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 ia uitati alta fosila... tot reghin o fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIC Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 (edited) da ultima ii hora ,si eu am avut:D anii din care sunt is 74 Edited March 1, 2008 by SIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 utila informatie, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 nu ma intrebati va rog de unde am pozele, doar sa-mi spuna cine stie si a mai vazut astfel de exemplare:)Parerea mea e ca sunt niste batrane rechineze ... ... batrinele chitari Reghin "de 1290 lei", din anii '70-'80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steff Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 am si eu un reghin din asta. doar ca al meu e 12 strings. l-am curatat frumos si sade pe perete. prima mea electrica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_max924 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 sunt ale tale reghinurile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 2, 2008 Author Share Posted March 2, 2008 nu sunt ale mele si nici nu pot spune de unde sunt :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_max924 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 daca vrei sa le cumperi iti dau eu o doza metalica ''steaua nordului''ca aia din poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 nu sunt ale mele si nici nu pot spune de unde sunt :| Cred ca le-am vazut eu la Muzeul Antipa. ) Cat costa bucata? M-ar interesa daca e foarte ieftin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 ultima seamana cu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Preda Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 (edited) Ce hoituri. Am incercat sa restaurez o chitara asemanatoare si cum nu prea aveam idee de unde sa incep am intrebat dealer - ul de la un magzin de instrumente muzicale, care din intamplare era si chitarist cu ani buni in spate. Cand a vazut "lemnul" mi-a recomandat sa il arunc si sa imi cumpar o chitara adevarata. Edited March 2, 2008 by Preda Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 da acel "strat" e la mica publicitate dar e cu mult mai tanar si e mult mai bine ingrijit tu ai telecastere in ambele poze Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 (edited) ooo da! greseala mea. telecastere in aman`trei pozele. @supermane, .. pe aceeasi poarta au iesit toate @junk yard nu sunt de vanzare din pacate, as fi fost si eu interesat desi avem totul langa noi, la mica publicitate se vinde o astfel de chitara, omu` isi cere pretul ce e drept dar si chitara e mult mai in regula decat astea. @preda sincer nu am idee despre calitatea lemnului dar sunt convins ca depaseste multe alte chitare ( HB, behringer). @mad_max sincer .. nu am ce face cu doza ca am de unde sa cumpar acele exemplare, multumesc oricum. Edited March 3, 2008 by hades Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramsteen Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 (edited) Ha ha ha, acum am vazut topicul asta si mi-a trezit amintiri tragi-comice. Prima mea chitara electrica a fost una cum e chitara din poza 3. Mai precis in 1987. Am invatat primele riffuri cu ea si primele piese de la Yngwie. Pana in 90 cand ,prin bunavointa mamei mele ,am fost fericitul posesor al unui Fender Stratocaster. Edited March 3, 2008 by gramsteen Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 de ce tragi-comice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rynn Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 acum 14 ani cantam pe asa "ceva"... o luasem de la un tip care lucra la metro, nu mai stiu cum il chema, pe care l-am mai vazut de cateva ori cantand cu contrabasul alaturi de aia cu mandolinele.. nici in ziua de azi nu stiu ce faceau toate acele butoane... ... oricat am butonat eu la ea, tot nu am gasit ceva logic in modul de functionare... unele anulau anumite doze altele nu aveau nici-o taina, dar cand am desfacut placa erau cablate (multe matze.... muuulte matze) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 wow chiar e.. complexa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 nici in ziua de azi nu stiu ce faceau toate acele butoane... ... oricat am butonat eu la ea, tot nu am gasit ceva logic in modul de functionare...unele anulau anumite doze altele nu aveau nici-o taina, dar cand am desfacut placa erau cablate (multe matze.... muuulte matze) "Picard catre punte...!" Pai chitara aia avea viata si tu ai eviscerat-o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Pentru amintiri, aruncati un ochi si pe aici: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=6425&hl=reghin Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts