Guest MCMUSIC Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 (edited) Am primit ieri cadou, de ziua mea, acest superb amp VOX. Din pacate, nu am avut nici o chitara acasa, asa ca abia astept sa merg la birou luni sa-l probez! Raresh, complice la aceasta surpriza, l-a probat si mi-a zis ca suna de te c...i pe tine! Edited February 29, 2008 by MCMUSIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Am primit ieri cadou, de ziua mea, acest superb amp VOX. Din pacate, nu am avut nici o chitara acasa, asa ca abia astept sa merg la birou luni sa-l probez! Raresh, complice la aceasta surpriza, l-a probat si mi-a zis ca suna de te c...i pe tine! LA MULTI ANI! Congrats si sa-l stapanesti (folosesti) cu placere si iscusinta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MCMUSIC Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 (edited) LA MULTI ANI!Congrats si sa-l stapanesti (folosesti) cu placere si iscusinta! Daca-l aveam acum 20 de ani...il foloseam la maxim! Acum se pare ca va fi doar o piesa foarte pretioasa la colectia MCMUSIC! Edited March 1, 2008 by MCMUSIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 WoooW ... deci salivez .... pe Bune ... ... VREM SAMPLE !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Daca-l aveam acum 20 de ani...il foloseam la maxim! Acum se pare ca va fi doar o piesa foarte pretioasa la colectia MCMUSIC! N-ar fi pacat sa stea doar "de colectie"?... Play it, bro'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 daca si suna la fel de fain cum arata ... atunci e pacat sa nu te joci putin cu el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MCMUSIC Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Daca sunteti curiosi sa-l vedeti si sa-l ascultati, va invit la sediul nostru oricand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 WoooW ... deci salivez .... pe Bune ... ... VREM SAMPLE !!!! Las ca fac io niste sampleuri saptamana viitoare cand imi vine un microfon Neumann de 5 mii de euro ! (Asta daca mi-l mai da Calin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MCMUSIC Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Las ca fac io niste sampleuri saptamana viitoare cand imi vine un microfon Neumann de 5 mii de euro ! (Asta daca mi-l mai da Calin) Oricand, domnu' Raresh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Am primit ieri cadou, de ziua mea, acest superb amp VOX. Din pacate, nu am avut nici o chitara acasa, asa ca abia astept sa merg la birou luni sa-l probez! Raresh, complice la aceasta surpriza, l-a probat si mi-a zis ca suna de te c...i pe tine! La Multi Ani si sa te bucuri de statie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MCMUSIC Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 (edited) La Multi Ani si sa te bucuri de statie Multumesc pentru urare, Arpi! Am in plan, sa duc acest etalon la toate magazinele noastre din tara ( prin rotatie ), astfel toti vor avea posibilitatea sa compare vechiul cu noul! Sper sa ne lamurim care e treaba! Edited March 1, 2008 by MCMUSIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Daca sunteti curiosi sa-l vedeti si sa-l ascultati, va invit la sediul nostru oricand! salivez in asteptare .... oricum ... o bijuterie din aia trebuie simtita face 2 face .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts