Guest arosulescu Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Patriciu Pop -voce, clape Zoli ( Teofil ... primul ungur trecut la ortodoxie din ultimii ani ) - chitara Io - chitara Liviu - bass Ciupi ( ex senzor ) - percutie si ceva masina de ritmuri Lina - voce orele 22 in club FASHON ( langa diesel ) ... muzica de dans ( vor fi si preluari de la Zuco 103, Makoto , Lennine) iata o piesa. Va asteptam la zdranganeala.
boondak Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 foarte fain sper sa am si eu vreodata ocazia sa va ascult live
Guest arosulescu Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 multumesc ... da cred ca o sa ai, pentru ca avem de gand sa plimbam proiectu asta prin Transilvania macar.
Arthur Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Sunã bine, vã doresc succes ºi sper sã avem ocazia sã vã vedem pe la Bistrița cu proiectul.
Guest arosulescu Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 (edited) SHOW CANCELLED... se pare ca renovarea clubului cu pricina este departe de a se finaliza prea curand asa ca ...o mai lungim umpic ne pare rau daca cineva si-a facut planuri in privinta asta. Edited February 28, 2008 by arosulescu
Recommended Posts