StratMan Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 (edited) grupul BLUESERVICE va invita la un nou concert in Big Mamou, sambata 23.02, orl 22.00, in noua componenta: Sebastian Seba Bolocan-vocal Gabi Nistorescu-clape/vocal Darius Neagu-tobe Dani Vlad-bass Silviu Aionita-chitara/vocal intrarea: 10ron (iesirea: gratis! ) Edited February 21, 2008 by StratMan
karpi Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 grupul BLUESERVICE va invita la un nou concert in Big Mamou, sambata 23.02, orl 22.00, in noua componenta: Sebastian Seba Bolocan-vocal Gabi Nistorescu-clape/vocal Darius Neagu-tobe Dani Vlad-bass SilviuAionita-chitara/vocal intrarea: 10ron (iesirea: gratis! ) Noi blatisti vrem VIDEO pe youtube Succes
Mr. Blues Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Noi blatisti vrem VIDEO pe youtube Succes S-ar putea rezolva! Sa vedem ce putem face!
carramba Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 vii cu scula aia noua?? suntem si noi curiosi....
Elvantin Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Bluesevice sau Blueservice ? Long live r'n'r! Succes!
StratMan Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Bluesevice sau Blueservice ? Long live r'n'r! Succes! scuze de greseala. oricum, oricare dintre ele te asteapta cu aceeasi placere!
StratMan Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Astazi e ziua cea mare! Va asteptam!
karpi Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 (edited) Am vizionat o video compilatie ,SUPER TARE , si mi s-a facut pielea ca de gaina asa bine suna/canta trupa . Am corectat din EQ sunetul . am ridicat basul si am coborat inaltele ca o dunga oblica coborand spre 20KHz ca sa compensez recorderul din camera .Suna foarte bine , si se canta foarte bine, unele medii apar mai tari asta vine de la camera care are setare compresor pentru "voice" , pentru o inregistrare de amatori este super buna. Felicitari @StratMan , foarte tare . nu-mi permit sa pun linkul asta hotareste colegul nostru @StratMan Edited March 15, 2008 by karpi
StratMan Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Am vizionat o video compilatie ,SUPER TARE , si mi s-a facut pielea ca de gaina asa bine suna/canta trupa . Am corectat din EQ sunetul . am ridicat basul si am coborat inaltele ca o dunga oblica coborand spre 20KHz ca sa compensez recorderul din camera .Suna foarte bine , si se canta foarte bine, unele medii apar mai tari asta vine de la camera care are setare compresor pentru "voice" , pentru o inregistrare de amatori este super buna. Felicitari @StratMan , foarte tare . nu-mi permit sa pun linkul asta hotareste colegul nostru @StratMan aprecierile tale ne onoreaza
Guest kois Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 pei mai baieti...dar de PM nu ati auzit? Vreau si io sa vad/aud... promit sa nu fac nimic public
Recommended Posts