Guest Baumwolle Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Am intrat in posesia unei chitari "nu foarte sanatoasa", in sensul ca nu are lipite legaturile intre doze, potentiometre(lipsesc, dar vor aparea) si mufa pentru cablu.Intrebarea mea este:cum trebuie sa le leg?
Guest p_aciulea Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 (edited) poate te ajuta putin asta http://www.ibanez.com/wiring/diagrams/RG470.GIF daca nu, cauta si tu pe net Edited November 7, 2005 by p_aciulea
Guest mibu Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 ...depinde de CE si CATE doze ai, si, in plus, de ce tip de switcher intre doze ai...
Guest Baumwolle Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 2 doze, fara switch(pickguard-ul nu are loc pentru unul, dar banuiesc ca se poate monta).Este vorba de un Telecaster model Reghin, multi il stiu la fatza si stiu cele doua comutatoare.
TB_TM Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Dupa schema asta am facut eu si functioneaza kiar si butonul de ton. (in mod normal e de vrajala se pare....)
Guest mibu Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 asa sunt conectate gibsonurile, de exemplu....
Guest h00k Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Dupa cum s-a demonstrat gasesti pe net en-gross... Tinanad cont ca am gasit inclusiv cum sa iti faci propriile doze cu ABSOLUT toate detaliile... (si chiar m-am apucat de munca )
Cosu Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 din mufe iese un singur cablu. nu cred ca au fir de masa ar fi tare sa-ti gasesti o metoda de a-ti face singur suruburile cum adica sa n-aiba fir de masa? cred ca e o confuzie sau ceva la mijloc ca altfel nu imi explic.
TB_TM Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 E ciudata rau faza cu masa la Horele astea. Trebuie legat u fir de la "masa" oricaruia dintre potentiometre la... sisiemul ala prostesc de tremolo... e singura solutie.
Recommended Posts