Guest bullygil Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 (edited) Deci...de...ah...de fix o saptamana(vinerea trecuta), am scos chitara lu taicamiu de la naftalina, si am inceput sa invat sa cant la ea.Eh...cant...zdrangan mai mult, dar sper sa ca in viitor sa ajung sa cant si eu ceva .Intrebarea e urmatoarea:Am neaparat nevoie de penita? Ca pe situl de pe care invat, a ajuns la o parte in care pe langa strum down, are si strum up.Si suna cam aiurea cand dau cu dejtele in sus.Sper ca a inteles careva ce vreau sa zic Edited February 7, 2008 by bullygil Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 nu ai neaparat nevoie de pana, dar aceasta iti poate fi de folos deseori. daca exersezi mult totusi iti va suna bine si daca dai cu "dejtele in sus" aici iti arata cum sa tii o pana (si nu numai)... spor la cantat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bullygil Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 pai da de pe situ ala invat acuma sa cant deci...nu-i obligatorie, dar ar cam trebui sa o am, spui pai..cat de scumpa ar putea sa fie o pana?stii vreun site ca sa pot sa comand online?:)m-am uitat si pe Guitar Shop, da nu am vazut:(.Ori n-am cautat bine, ori nu au Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 nu te'ai uitat tu prea bine ... uite aici pene ... am si eu pene tot de aici, Fender California Clears (sunt diferite culori si marimi)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bullygil Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 (edited) well...shoot me am folosit search.da n-am gasit :| razvanciub8ta:thx pentru link LE:Wow...ce ieftine sunt chiar nu ma asteptam sa fie asa ieftine.Bun...dar am auzit ca sunt mai multe tipuri.Din plastic si os parca(wtf??).O diferenta sigur e, dar care e aceea?A...si intr-un pachetel dinala, e o singura pana, nu? Edited February 7, 2008 by bullygil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cyclops Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 (edited) Uite cam tot ce ai avea nevoie sa stii despre pana http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_pick Edited February 7, 2008 by Cyclops Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bullygil Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Cyclops thx pentru link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest En1gma Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Si eu m-am lovit de problema ta la inceput, imi era greu sa strum-iuesc cu degetele. Am auzit ca asta ar fi mai greu la baieti la inceput si mai usor la fete, whatever. Eu spun sa exersezi pana iti iese down-up cum trebuie fara pana, suna altfel decat cu pana, si daca vrei sa canti langa ea, pana amplifica sunetul destul de tare, si poate nu ai voce sa acoperi. Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bullygil Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 (edited) asa...si ca sa nu deschid mai multe topicuri .cum functioneaza tunerul la chitarile acustice ?adica..la alea electrice, banuiesc, ca doar le conectezi la tuner si o acordezi dupa cum arata acolo dar la cele acustice? Edited February 7, 2008 by bullygil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 asa...si ca sa nu deschid mai multe topicuri .cum functioneaza tunerul la chitarile acustice ?adica..la alea electrice, banuiesc, ca doar le conectezi la tuner si o acordezi dupa cum arata acolo dar la cele acustice? Exista tunere cu microfon incorporat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 asa...si ca sa nu deschid mai multe topicuri .cum functioneaza tunerul la chitarile acustice ?adica..la alea electrice, banuiesc, ca doar le conectezi la tuner si o acordezi dupa cum arata acolo dar la cele acustice? pai la fel, dupa cum iti arata acolo. doar ca in loc de dozele chitarii + cablu ca sa aduci sunetu la tuner folosesti un microfon (integrat in tuner daca ai tuner propriu zis) sau bagat in fundu pc-ului dc ai software de tuner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bullygil Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 deci...practic pot sa fac asta si fara tuner, folosind un program si microfonu'.am incercat si asta, da am zis ca poate nu se aude calumea, si nu o sa arate corect acolo. ok..multumesc de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Pene DIY: http://www.stage6.com/user/Cryonix/video/2...CD-guitar-picks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bullygil Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 wow nice idea maine dimineatza tre sa incerc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cyclops Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Adevarul e ca si eu mi-am facut 4 pene in acelasi stil dintr-o cartela de telefon... si nu am de ce sa ma plang la capitolul calitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bullygil Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 done am facut si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rayvann Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Pene DIY:http://www.stage6.com/user/Cryonix/video/2...CD-guitar-picks Am obtinut si eu 6 pene dintr-un cd, restul le-am stricat din neindemanare. Penele ies um pic cam groase (mai groase de 1.17 mm oricum, n-am sublerul la indemana sa verific). ATENTIE FOARTE MARE!!! Purtati cel mai banal echipament de protectie (ex ochelari de soare) si fiti foarte atenti cand taiati cu foarfeca! Bucatile de cd sar ca apucatele si ultimul lucru care il doriti este sa va treziti cu aschia de plastic infipta in ochi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bullygil Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 eu am fost mai sadic l-am facut la polizor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest borg Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Eu am gasit asa ceva, ramasita de prin '70 de la inaintasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aleeecz Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Poate cineva sa imi trimita si mie o pana?Ca am vazut ca nu costa mult.Eu sunt din Alexandria si nu am de unde lua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 poti sa dai comanda de pe unul din zecile de magazine online, care iti aduc penele in fata usii, indiferent din ce oras esti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aleeecz Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Ok.Mersi mult ,dar parca zicea ca trebuie sa aiba minim un kg,poate nu am citit eu bine. Am citit si zice ca valoarea minima a unei comenzi este 50 ron. http://www.guitarshop.ro/cum-cumpar.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Eu am gasit asa ceva, ramasita de prin '70 de la inaintasi. Am si eu asa o pana... a mea e verde... PS: scz ptr offtopic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts