cristeadnl Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 devine mult prea hi-tech.... o sa se ajunga sa tii doar chitara in mana care o sa cante singura....
Guest Blooz Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 devine mult prea hi-tech.... o sa se ajunga sa tii doar chitara in mana care o sa cante singura.... Nope, chestia nu face decit sa-ti acordeze chitara. Tot tu trebuie sa cinti. Eu unul gasesc jucaria foarte practica in context de scena, de exemplu. In loc sa faci pauza sa te acordezi, o face chitara singura si tu in timpul asta poti povestii prostii publicului . Pentru acasa sau repetitii interesul este bineinteles mediocru. Problema actuala este pretul sistemului. Exista in kit si pentru Fender (si 1-2 alte firme, cred, nu mai tin minte), da costa 800-900 de Euro. Cind va ajunge la 200 ve devenii probabil un mare succes comercial.
bolly Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Nope, chestia nu face decit sa-ti acordeze chitara. Tot tu trebuie sa cinti. Eu unul gasesc jucaria foarte practica in context de scena, de exemplu. In loc sa faci pauza sa te acordezi, o face chitara singura si tu in timpul asta poti povestii prostii publicului . Pentru acasa sau repetitii interesul este bineinteles mediocru. Problema actuala este pretul sistemului. Exista in kit si pentru Fender (si 1-2 alte firme, cred, nu mai tin minte), da costa 800-900 de Euro. Cind va ajunge la 200 ve devenii probabil un mare succes comercial. +1..nu stiu insa daca si cand va scadea asa mult pretul sistemului.sincer la 200 e..vorba ta..maine mi l-as lua.
Cosu Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 S-a mai discutat despre asta. Foloseste functia de search a forumului. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=17671
Recommended Posts