Guest Blooz Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Multi chitaristi foarte buni pe aces forum. Eu sint mai "junior", dar lucrez in fiecare zii...printre altele pentru a-mi putea cinta propriile piese cum le am in cap Inregistrarile sint ceva mai vechi (~1 an), la mine in beci, bateria programata, restul eu. Fara pretentii, dar reprezentind o parte din universul meu muzical. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blooz Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Citeva riffuri cu un prieten la muzicuta (0613) si raspunsul (in germana) la o intrebare existentiala (oare ciinele meu e o fantoma?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidaest Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Imi place mult motivul asta din ...ein_geist.Pacat ca nu ai elaborat si ai dezvoltat mai mult tema, cred ca ar fi iesit o piesa super. Nu stiu cum ii cainele, da stapanul e un compozitor beton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Bine ai venit pe rgc.ro Bine ca esti doar "junior" in ale chitarei , ce ne-am face deca erai "senior".( trebuia sa ma pun sa exersez ...hehehe) Super bine cantat si compus , numai asemenea "juniori"la chitara sa avem pe forum cat mai multi. Numai bine si cat mai multe piese bune ca acestea ( sau si mai bune de "senior" ... ?...LOL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Citeva riffuri cu un prieten la muzicuta (0613) si raspunsul (in germana) la o intrebare existentiala (oare ciinele meu e o fantoma?) Faine si interesante idei. Mi'a placut mai ales tema si linia de bas de pe track 14 si rifful de pe 0613. Nu stiu cat esti de "junior" in ale chitarii dar mie sigur mi'ar fi placut sa pot canta asa cand eram mai "junior". Keep on rockin'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blooz Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Mersi mult pentru urarile de binevenire si comentarii. Chestia cu junior / senior : am ascultat citva baieti cintind aici pe forum cu mult avans din punct de vedere tehnica si profesionalism fata de mine. Pe de alta parte vei fi mereu (macar eu) juniorul cuiva. Ciinele care a inspirat piesa est boxer(ita), in poza normal in stinga, in dreapta in detaliu privirea dintr-o alta poza care mi-a inspirat piesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts