ilun Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 ...mah, aici e mai controversata treaba...da voi ascultati oricum...(si ziceti daca e blasfemie au ba) cover.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Postez si eu o joaca pe un negativ mai vechi... E buna joaca asta a ta, man. Imi place sa vad ca progresezi. Tine-o tot asa, ca e bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted December 19, 2005 Author Share Posted December 19, 2005 Shredder, foarte misto, mie mi-a placut! Postez si eu o joaca pe un negativ mai vechi... Mult mai bine ca inainte! Si tonul mult mai bun (de acustica ) te ajuta. Tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nico Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 ...................... In nebunia asta mare, sa nu uitam cumva sa si mai iubim...asta e tot ceea ce conteaza cu adevarat... Asadar, va urez tuturor La multi ani si Sarbatori Fericite! Slow, slow, slow...ca o ninsoare...Silent night! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Ai dreptate omule ... "asta e tot ceea ce conteaza cu adevarat..." Multumiri pentru urarea muzicala. Sincer .. ma asteptam sa aud ceea ce am auzit. Bravo! Sarbatori Fericite si tie ... si sanatate! Pic de somn asa ca nu mai comentez acum .. am ascultat tot si ca de obicei ... Bafta! Pun si eu o mica prelucrare dupa o piesa tare frumoasa ... proaspata si tot cu dedicatie .. asta daca va place cuiva. michel2233_The_FOOL_ON_THE_HILL.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 (edited) Cearny si Shredder, va multumesc pentru aprecieri!E trasa chiar cu Marizza mea, draga de ea. Ilun, imi place foarte mult ce-a iesit din "Mereu cu mine, mereu cu tine...".Bravo! Un Om, foarte frumos!Si uite asa mai trec una pe lista cu "de cantat la colind". Michel, ca de obicei, nu am cuvinte...Am simtit ca parca ar fi prelucrare dupa mai multe piese in acelasi timp, un fel de mix...La inceput semana o tzara cu "American Dreamers" de Goran Bregovic...Oricum...superb! Edited December 21, 2005 by Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baragan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Michel, faina piesa. Tovilor, la multi ani si sarbatori fericite, ca io plec din Buc si nu prea o sa am acces la net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 ........... Michel, ca de obicei, nu am cuvinte...Am simtit ca parca ar fi prelucrare dupa mai multe piese in acelasi timp, un fel de mix...La inceput semana o tzara cu "American Dreamers" de Goran Bregovic...Oricum...superb! Ma bucur daca ti-a placut ... este foarte posibil sa semene cu ceva intro-ul sau unele pasaje .. nu stiu .. si oricum la cat de prelucrata si cantata este aceasta piesa, ca si multe altele din Beatles, nu am pretentia ca am fost original acolo ... este totusi un cantec care ofera multe posibilitati de orchestrare si asta fiindca are melodie .. si mesaj ... este un cantec frumos. Am sa ascult si eu piesa de care zici, sunt curios la ce asemanari te referi ... si daca este asa iti multumesc pentru atentionare. Michel, faina piesa. Tovilor, la multi ani si sarbatori fericite, ca io plec din Buc si nu prea o sa am acces la net. Banuiam ca o sa-ti placa ... ce credeai ca am uitat de Beatles ... la inceput, acolo unde fluier aiurea, se aude un semnal pe care il aveam cu multi prieteni cand eram pustan, cum nu aveam telefon mobil, asa sunau "Bip-urile" noastre acum 20 de ani ... ne fluieram pe la geam sau pe la usa ... deh .. amintiri. Petrecere frumoasa pe unde te duci .. si sarbatori fericite tie si celor care pleaca in perioada asta pe la casele lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baragan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Pai da .... ca sa zic asha ... si ma duc la Sibiu de Craciun Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 ...bag si io ceva tras cu Korgu meu nou-nout (bagat direct in calc)...scuzati finalul brusc...asa am downloadat backing tracku'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Frumos cantat, Ilun, dar efectul ales nu prea se potriveste...Ar fi fost mai bine poate ceva mai suparat.Cat despre final, asa este si negativul meu, si pur si simplu ii dau frumos un fade-out si am rezolvat problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Salut baietzi. Uite ca postez si eu 2 bucatzele de inregistrari. Mai mult sa vedetzi cum suna chitara ca piesele nu sunt complete sau ceva . Conectat ""chitara -> procesor sunet (digitech rp50) -> line in"" momentan lucru la master of puppets dar mai dureaza ca e grele . p.s. scuzatzi unele sunete care se mai aud pe fundal dar e de la tensiune pe masa, trebuie sa leg masa la ceva ca am tensiune si cand ridic degetele de pe corzi bazaie umpic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (edited) Marius, "Nothing Else..." ti-a iesit frumusel..."Parisienne Walkways" nu prea(parerea mea)...Canta cu mai multa atentie data viitoare, ai grija la bend-uri si incearca mai multe efecte pana gasesti pe cel mai potrivit. Edited December 22, 2005 by Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted December 22, 2005 Author Share Posted December 22, 2005 Salut baietzi. Uite ca postez si eu 2 bucatzele de inregistrari. Mai mult sa vedetzi cum suna chitara ca piesele nu sunt complete sau ceva . Conectat ""chitara -> procesor sunet (digitech rp50) -> line in"" momentan lucru la master of puppets dar mai dureaza ca e grele . p.s. scuzatzi unele sunete care se mai aud pe fundal dar e de la tensiune pe masa, trebuie sa leg masa la ceva ca am tensiune si cand ridic degetele de pe corzi bazaie umpic. Ai grija cu bend-urile - se simte la a doua piesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 salutari voi mai posta de indata ce voi face o inregistrare cu o piesa completa. La bend-uri sunt invatzacel am sa incerc sa ma pun la punct cu cateva tehnici. Pacat ca nu am timp mult, maxim 2 ore pe zi si alea trase de par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Am revenit si eu cu doua piese .. sper sa va placa...sunt destul de diferite una de cealalta..dar .. prima e mai "de plans" ...iar a doua ceva mai "progressive " .... through_my_soul.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Am revenit si eu cu doua piese .. sper sa va placa...sunt destul de diferite una de cealalta..dar .. prima e mai "de plans" ...iar a doua ceva mai "progressive " .... through_my_soul.mp3 acid_mind.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 man, mi-au placut amandoua piesele. La mai multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 frumoase piesele mai ales acid_mind.mp3 . bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Frumos cantat, Ilun, dar efectul ales nu prea se potriveste...Ar fi fost mai bine poate ceva mai suparat.Cat despre final, asa este si negativul meu, si pur si simplu ii dau frumos un fade-out si am rezolvat problema. ceva mai suparat???...man, io ma asteptam sa zici rather ceva mai soft...anyway...forgot bout fade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Mai suparat in sensul de mai mult gain si sustain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nico Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 ...si inca o piesulitza frumushica... ca doar e Craciun si chiar si zapada! P.S. Baumwolle, poti sa mai adaugi ceva la colectia de colinde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (edited) jeez...gain/sustain Edited December 22, 2005 by ilun Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 (edited) Dupa ce am auzit ce a facut la Duel 1 am devent fan Evilpath Am adaptat putin (mai mult) compozitia lui pentru "puterile" mele si totusi a iesit ceva... dragutz... Edited December 23, 2005 by TB_TM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Un Om, foarte funny, dar intr-un fel bun.Pot spune ca a trezit in mine spiritul Craciunului de mult uitat... TB TM, frumos, foarte frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Dupa ce am auzit ce a facut la Duel 1 am devent fan Evilpath Am adaptat putin (mai mult) compozitia lui pentru "puterile" mele si totusi a iesit ceva... dragutz... ai grija ca-mi cer dreptul de autor .... oricum ...finutz lucrat .. good work Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 hai ca am scos si eu ceva cam deprimant si poate am exagerat nitel cu reverbul... here it goes anyway ideea2_01.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 hai ca am scos si eu ceva cam deprimant si poate am exagerat nitel cu reverbul... here it goes anyway Frumos Elethan! Dezvolta ca merita ... poti sa scoti un blues frumos de acolo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted December 23, 2005 Author Share Posted December 23, 2005 Deci "Ideea este o melodie moarta" sau nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 si de piesele mele nu zice nimeni nimik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts