www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
e ciudat, parca are o tenta orientala

offtopic: care ii faza cu 12 tone?

Da, ce am facut eu nu e 12-tone, in 12-tone toate notele primesc aceeasi importanta si piesa evita sa cada intr-o tonalitate. Si se foloseste un fel de vector de note prestabilit din cate am inteles.

Posted

... cool man .... mi-a placut mult experimentul tau ... aduce intrucatva a muzica de film ... e greu sa compui o astfel de muzica ... spun asta fiindca exista indivizi ( si nu putini din pacate ) care au senzatia ca e asa o bagatela , trag si ei de coarde si o sa iasa la fel sau chiar mai bine, mare branza ( aici m-am referit la video ) .... lol ...

... dealtfel video-ul de pe youtube nu face decat sa dovedeasca cat de adecvata poate sa fie unori muzica( "aiuristica" ) atonala ....frapeaza atat tema aleasa (locomotive & trenuri in majoritate "epave ") cat si realizarea colajul de fotografii in sine ,,,,titlul - time reflexions - foarte inspirat ... trenul este cred o metafora care sugereaza "destinul implacabil" .... de fapt in penultima foto apare numarul locomotivei 911 care o precede " firesc "pe cea cu " gemenii " din NY ....

... succes in continuare ! ... :)