mega.deb Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 arata ca o mandolina dar nu e ) si e la scara de 3/4 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 ar merge staggul adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 pretul ar fi cam 50 si ceva de euro vine cu husa ... dar atentie !!! nu prea ai cum sa canti la ea decat cu strapul pus!!! io am dat-o ca exemplu ca era prima chitara care mi-a venit in cap care sa coste noua sub 2 milioane... SINER ti-ashi recomanda staggu de 250 ron ... mai mult ... nu uita ca poti sa tai si rosii pe el ... pe hora n-ai cum Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 dar mai intai sa vad ce zic parintii Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 (edited) iti tzin pumnii !!! EDIT: k un metalist adevarat ... fix la postul 666 mi-am gasit si eu sa-ti tin pumnii !!!! Edited February 2, 2008 by mega.deb Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 maine am sa dau raspunsul,cand o s fie mai odihniti (cea mai buna strategie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 se pare ca iai tinut degeaba,am vb cu ei k erau in toane bune si au zis k mai vb in vara(am vb inainte cu ei de electrica).si eu nu stept 6 luni si sa strang 2000 de ron ca sami iau o acustica de 250ron.asta e,raman cu electrica in vara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Eu iti recomand o acustica proasta, preferabil cu actionul foarte ridicat. O electrica gen ibanez este foarte comoda, dar iti dezvolti mai greu forta in degete si duritatea calusului(varful degetului). Pe o acustica ai nevoie de mai multa forta, si ti-o dezvolti mai repede. Parerea mea este ca iti dai seama mai usor de unele greseli daca folosesti distorsiune(sau compresie). Mai ales ca tehnici de mutting. Cand m-am apucat de chitara, ampul meu avea un distors groaznic, si am cantat mult clean. Cand mi-am luat un procesor am fost extraordinar de uimit sa-mi dau seama ca tre sa am grija si de corzile pe care nu cant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 ia-ti ma un Reghin ca-s ieftine si bune... Hora, scuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 dak nu ma lasa parintii ce sa fac.au zis o electrica in vara si nam ce sa mai fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Explica-le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 Le-am explicat,ca mai intai trebuie sa incep cu acustica dupa aia electrica bla bla bla si n-au vrut sa auda. N-am ca sa mai fac,la vara imi iau un BC Rich Warbeast si ma duc la nea Grosu sa-i puna EMG 81 si 85. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Iei banii, mergi si iei o acustica si o electrica. Ajungi cu ele acasa, nu mai au ce sa comenteze parintii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 (edited) Ba au,k ne-am inteles pe o electrica si nu strang 2000 de ron ca sami iau acustica de 250.Deja i-am putut convinge sa ma lase sa-mi iau Bc Rich k nu le-a placut forma. Si sigur o sa aiba de zis ceva de genu"De ce imi mai iau si acustica cand imi iau electrica" Si chiar daca le zic ceea ce mi-ai zis sunt siiigur ca nu o sa ma lase. Asa ca raman cu electrica,am aflat ca Grosu e in Bucuresti si pot sa ma duc la el sa-mi puna emg pe un Warbeast si sa-i vopseasca gatul.Deci nu am ce sa mai fac Edited February 3, 2008 by srbnmircea Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Si chiar daca le zic ceea ce mi-ai zis sunt siiigur ca nu o sa ma lase.Asa ca raman cu electrica,am aflat ca Grosu e in Bucuresti si pot sa ma duc la el sa-mi puna emg pe un Warbeast si sa-i vopseasca gatul.Deci nu am ce sa mai fac de ce ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 de unde sa stiu? uneori nici eu nu le inteleg logica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi91 Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 ) . Se referea de ce vrei sa vopsesti gatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Nu.Se refera la acustica,k nu ma lasa sa mi-o iau k ne-am inteles sa-mi iau o electrica in vara Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 nu!!! ma refer la gat !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 aha.scuze daca nu am inteles din prima.Vreau sa vopsesc gatul pentru ca nu-mi place cu arata,uitate si tu http://www.bcrich.com/warbeast_guitar.html il vreau negru ca sa se asorteze cu corpul si cu headstockul dar daca apare asta nu ma mai duc la Bucuresti http://www.bcrich.com/warbeast_nj_dlx.html stau linistit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Copile, eu zic (fara nici o rautate) ca nu esti pregatit (inca) sa-ti cumperi o chitara (daramite un instrument muzical). Citeste, documenteaza-te si apoi mai vorbim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 cum adica,chitara mio iau cand o sa strang bani de ea.Pur si simplu nu-mi place culoarea gatului(asta e dupa gust) si dozele le schimb in EMG 81 si 85 pentru ca sunt cele mai bune pentru stilul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 (edited) Ia-ti asta: http://www.thomann.de/gb/bc_rich_warlock_bk_bronce_ii.htm Iesi ieftina, e neagra, schimbi dozele, heavy metal, tralala, iti raman bani si pentru amplificator, parintii sunt multumiti, tu de asemenea. Nu? Edited February 3, 2008 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 ar merge si warlockul, ca mar scuti de niste bani in plus,dar dozele tot vreau sa le schimb Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Oricum am rabdare sa apara noile modele de Warlock si Warbeast NJ (crek in primavara ca au inceput sa apara la americani)si o sa vad cat costa,pana atunci stau linistit,dar acustica n-am cum in ruptul capului sa-mi iau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Omule, nu cred ca iti lacuieste cineva fret-boardul...fara sa-ti scoata freturile. Nu am vazut nicaieri maple baituit negru. Tu vrei o chitara cu fretboard de ebony. Vezi ca dozele alea supermegameseriase sunt egale cu zero daca intri cu ele in placa de sunet, sau intr-un combo de doua milioane. Iti trebuie un amp/procesor capabil ca sa sune cumva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Omule, chiar recomand sa NU iti iei chitara daca merge dupa parinti. Cati ani ai? Care e treaba parintilor in visele tale? Tu ai alegerea sa-ti iei ce chitara vrei. Decat sa te iei dupa parinti... las-o balta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Valek,parintii ma lasa sa-mi iau ce chitara ELECTRICA vreau eu,nu ce aleg ei dar am discutat despre acustica si am sa mai incerc azi sa vad ce mai iese. Eu am ales BC Richu si eu am ales sa ii schimb dozele,am sa mai incerc si azi dar daca nu merge imi iau electrica si exersez pe clean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 mda,am vb cu ei.ori acustica ori electrica,si eu aleg electrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 apropo,ce e ala B-Stock,ca am vazut asta http://www.thomann.de/gb/bc_rich_warbeast_wmd_b_stock.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts