Guest omuletzu verde Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 vreau si eu niste pareri sincere si eventual sfaturi nu de alta dar vreau sa vad la ce sa ma astept de la propriile mele scule apropo...knt heavy trash...pe mine m-a multumit combinatia...
Guest omuletzu verde Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 dak tot esti asa inteligent motiveaza
Guest ionica viteazu Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Pai e o combinatie proasta pentru ca un amp full tubes e ca un *****. Dupa cum iti vor spune unii pe forum, mai bine`ti iei un solid state randall rx.576 pentru ca e mai bun si distorsonieaza mai bine ca unul pe lampi. Lampi...ehhe, d`alea folosea mamaia. Mai bun un line 6 spider III. Tehnologie moderna, e mai nou. Presupunem ca ti`ai lua full tubes de 50 de watti...n`ai ce sa mai faci cu pedala pentruc a nu exista cale de recuperare.
Guest omuletzu verde Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 bah eu am ampul pe lampi pentru k imi da sunetul foarte curat si amplu si la partea de distors crede-ma k nu dau 2 bani pe un fuzz kre iese pe un solid state...
Guest ionica viteazu Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 credeam ca te intereseaza sa`ti iei, dar banuiesc ca ai facut topicu asta doar ca sa te dai mare...ca nu cred ca`ti pasa de parerea noastra, pentru ca...pentru muritorul de rand, un amp pe lampi la 50w este inimaginabil de tare.
mega.deb Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 bah eu am ampul pe lampi pentru k imi da sunetul foarte curat si amplu si la partea de distors crede-ma k nu dau 2 bani pe un fuzz kre iese pe un solid state... 1. nu tot ce-i SS e si PROST obligatoriu!!!!!!! si 2. ce amp ai pan la urma ca ai omis sa spui ...
Guest ionica viteazu Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 oricat de bun e ss, o sa gasesti un valve care sa`l faca. Dar...pana mea, sunt si solid state`uri bune. Io...personal am hibrid, cum preamp pe lampa ecc83 pe canalala de distors, si sune genial.
CernoBill Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 daca ai full tube, io zic mai bine sa-ti vinzi procu' si sa-ti iei cateva pedalute analogice...unii spun ca ai suna mult mai bine
Guest omuletzu verde Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 eu sunt foarte multumit de combinatie si de sunet...am vrut doar sa vad si alte pareri
Recommended Posts