Guest Kesharo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Salutari. Recent m-am gandit sa-mi adaug un Floyd Rose [+nut ofc] la chitara actuala [ Jackson JS30 DKT ] si vroiam sa aflu si parerea celor de aici. E posibil? riscuri? Poate 'crapa' vopseaua cand e scobita chitara? Ceva locuri de incredere in care s-ar putea face scobitul si montajul? Am vazut ca proguitar au o optiune insa nu stiu sigur daca este pt schimb de Floyd Rose sau montare de la zero. Astept niste pareri. Multumesc.
hihi Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Nu prea ai cum sa faci asa ceva. Ai sa incerci degeaba pentru ca mai mult o sa strici chitara.
Guest Morgan Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sunt chiar sanse destul de bune sa crape vopseaua daca te apuci sa scobesti chitara, asta fiind cea mai mica problema posibila. Eu unul zic sa renunti la ideea asta si sa schimbi chitara daca vrei musai floyd. Si daca nu poti sa-ti stapanesti pofta de a face experimente, cumpara o chitara ieftina, eventual second hand (un squier bullet sau ceva de genul ala) si fa pe aia experimente. Daca nu-ti permiti sa iti mai iei o chitara inseamna ca nu-ti permiti nici sa o faci pe asta praf.
Guest Kesharo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 asa deci... mie mi-a zis tipul de la care urma sa cumpar floyd'ul ca s-ar putea, ma rog, am inteles aluzia. Oricum, montajul nu urma sa fie facut de mine ci de un profesionist. Tot nici o sansa?
Squier Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 asa deci... mie mi-a zis tipul de la care urma sa cumpar floyd'ul ca s-ar putea, ma rog, am inteles aluzia.Oricum, montajul nu urma sa fie facut de mine ci de un profesionist. Tot nici o sansa? eu nu cred ca se merita pt ca sunt sigur ca o sa coste f mult si orice chitara are un anumit tip de punte cu un scop,nu poti schimba tipul de punte cu rezultate fantastice.dc vrei floyd vinde ce ai si ia chitara cu floyd.
hihi Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cu banii de pe floyd + manopera + ce iti mai trebuie, iti iei 1/3 daca nu 1/2 dintr-o chitara cu floyd (tot un js30 .. sau prin zona)
hades Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cu banii de pe floyd + manopera + ce iti mai trebuie, iti iei 1/3 daca nu 1/2 dintr-o chitara cu floyd (tot un js30 .. sau prin zona) +1 Nu te apuca de asa ceva... nu are rost
Guest Wierdguy Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 decat sa o scobesti si sa o faci praf(pentru ca sigur nu o sa iti iasa floydu ala calumea, pentru ca...pe langa faptul ce te costa, este o munca extrem de migaloasa, in sensul ca trebuie sa fie pozitionata precis, altfel va falsa si...nu o sa functioneze ca un floyd normal...) mai bine o dai cuiva care vrea sa invete chitara si nu are bani sa`si ia...Daca te uiti pe site`ul kahler sau floyd rose, vei gasi niste floyduri care se pun pe bridge fix, daca vrei neaparat, dar...deasemenea, ai sanse mari sa arunci banii pe fereastra.
Guest Morgan Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 decat sa o scobesti si sa o faci praf(pentru ca sigur nu o sa iti iasa floydu ala calumea, pentru ca...pe langa faptul ce te costa, este o munca extrem de migaloasa, in sensul ca trebuie sa fie pozitionata precis, altfel va falsa si...nu o sa functioneze ca un floyd normal...) mai bine o dai cuiva care vrea sa invete chitara si nu are bani sa`si ia...Daca te uiti pe site`ul kahler sau floyd rose, vei gasi niste floyduri care se pun pe bridge fix, daca vrei neaparat, dar...deasemenea, ai sanse mari sa arunci banii pe fereastra. a zis deja ca ar duce-o la un profesionist sa ii monteze floyd-ul. Ideea cu kahler nu e rea, dar e scumpa rau
Guest Wierdguy Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ok...o duce la un profesionist, nu la un magician. Nu poti scobi o chitara si sa o lasi si cu vopseaua nezgariata...Asta inseamna ca o sa mai dea bani si pe inca o vopsea.And it doesn`t come cheap...
Einar Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Sincer ma indoiesc ca o scobeste cu cutitul... voi ati vazut o freza? Nu inteleg cum pot sa zgarii finish-ul cu asa ceva. Ah, da, poate sa se ciobeasca, dar asta e alta mancare de peste. Nu mi se pare o idee buna din considerente financiare. Cineva o sa iti ia 1-2 milioane ca sa iti faca chestia asta(poate mai mult). Daca adaugi la asta pretul floydului, mai bine o vinzi si iti iei una cu floyd de-a gata. Just my 0.02$
BCRich Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 incearca la Grosmann ei sunt cei mai in masura sa scobeasca si sa adauge un floyd...in rest nu cunosc iar ca sa te apuci tu...mai bine vinde chitara,cumpara un S.H. deja scobita si adauga floyd-ul dorit.
Stratfan Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Chitara aia oricum are un lemn destul de prost care poate fii carapat destul de usor, ca sa nu mai vorbim de finish. Recomand sa lasi chitara asa cum este. Floydul e marfa ca faci tot felul de "avioane", dar cam atat.
siw Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Si daca nu poti sa-ti stapanesti pofta de a face experimente, cumpara o chitara ieftina, eventual second hand (un squier bullet sau ceva de genul ala) si fa pe aia experimente. Daca nu-ti permiti sa iti mai iei o chitara inseamna ca nu-ti permiti nici sa o faci pe asta praf. java script:add_smilie("","smid_57")java script:add_smilie("","smid_69")java script:add_smilie("","smid_54")java script:add_smilie("","smid_44")java script:add_smilie("","smid_44")java script:add_smilie("","smid_44") Si daca nu poti sa-ti stapanesti pofta de a face experimente, cumpara o chitara ieftina, eventual second hand (un squier bullet sau ceva de genul ala) si fa pe aia experimente. Daca nu-ti permiti sa iti mai iei o chitara inseamna ca nu-ti permiti nici sa o faci pe asta praf.
Recommended Posts