www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

M-audio Jamlab

Recommended Posts

Posted (edited)

salutare lume

intrebare #1. a folosit cineva device-ul mai sus pomenit ? reclama lor zice ca e o "Interfata audio USB cu intrare chitara, iesire casti/linie, cablu USB incorporat plus software pentru efecte profesionale, simulare amplificare chitara"

dau link pt curiosi (sper ca nu incalc 'fo regula) :

http://www.deboot.ro/detalii_ro_1_2_14_0_7...&start_no=0

intrebare #2: se merita investitia, fata de alternativa placa de sunet + amp ?

multam anticipat.

P.S. intentionez sa folosesc un Squier Affinity Fat Strat (ala cu humbucker), daca conteaza :)

Edited by sma78
Posted (edited)
salutare lume

intrebare #1. a folosit cineva device-ul mai sus pomenit ? reclama lor zice ca e o "Interfata audio USB cu intrare chitara, iesire casti/linie, cablu USB incorporat plus software pentru efecte profesionale, simulare amplificare chitara"

dau link pt curiosi (sper ca nu incalc 'fo regula) :

http://www.deboot.ro/detalii_ro_1_2_14_0_7...&start_no=0

intrebare #2: se merita investitia, fata de alternativa placa de sunet + amp ?

multam anticipat.

P.S. intentionez sa folosesc un Squier Affinity Fat Strat (ala cu humbucker), daca conteaza :)

Ai LAPTOP ?

nu chitara si restul intereseaza , scula este ptr LAPTOP la care nu poti sa-i pui o placa de sunet .Atat .

Eu am doua scule cu USB si doar le -am incercat din curiozitate , le folosesc pe Line-In in audio.

Doar daca mergi pe teren si vrei sa inregistrezi cu LAPTOP ai nevoie de asa ceva .

o placa de sunet buna gasesti in jur de 100 RON.

Nu ai sunet onboard al PC ? 44.1KHz sau 48 KHz la 16 bit precis ai , suficient ptr homerecording.

Edited by karpi
Posted (edited)

my bad. am un pc ordinar (barton 2 Ghz cu 1 Gb de ram si placa de sunet on board (ac 95 sau ceva similar).

cum adica "scula e pt laptop" ? nu sa exista asa ceva. mere pe laptop, mere si pe desktop.

karpi, pls, zi-mi exact ce device-uri usb ai.

Edited by sma78
Posted

mmg : e, ce sa zic. te cred. da daca nu mai ai 2 mil, se cheama ca nu ii ai si asta e. eu abia storc bani de chitara. 5 mil pt "anexe" deja ma depaseste. oricum, multam de sfat. il pun la rece pt vremi mai bune