panda Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 AMPLIFICATOR PROFESIONAL DE CHITARA VALVESOUND 120W NUMAI CU TUBURI.3 CANALE INDEPENDENTE COMUTABILE MANUAL SAU CU FOOT SW. RED CHANNEL- GAIN,BASS, MIDDLE,TREBLE,CONTOUR,MASTER- distors de rif sau solo foarte armonic "gras"si foarte lung dupa dorinta. YELLOW CHANEL- GAIN,BASS,MIDDLE,TREBLE,CONTOUR,MASTER-overdrive sau clean cu crunch dupa reglajul de GAIN GREEN CHANNEL-GAIN,BASS,MIDDLE.TREBLE,MASTER,EQ.OFF- clean asemanator cu fender twin cu posibilitate de sunet linear prin eq.off IESIRE-4OHM & 8 OHM CU PROTECTIE LA LIPSA BOXEI LOOP- SEND & RETURN, SERIAL SAU PARALEL COMUTABIL SI POTENTIOMETRU DE MIXARE PE PARALEL. AMPLIFICATORUL SE ADRESEAZA NUMAI PROFESIONISTILOR CARE VOR PUTEA APRECIA CALITATEA EXCEPTIONALA A APARATULUI. CONTACT LA panaid@rdslink.ro
Cosu Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Te rog sa specifici un pret pentru amplficator. Ce tipuri de lampi contine aparatul?
panda Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 REVIN CU PRETUL-1200$- SI CU UN SEMPLER DE SUNET IMPRIMAT IN STUDIO CU O CHITARA GIBSON SI UN CHITARIST "ADEVARAT .DE PRECIZAT CA S-A FOLOSIT O BOXA MESSA-BOOGIE ECHIPATA CU DIFUZOARE VINTAGE 30 VALVESOUND.mp3 VALVESOUND.mp3
Cosu Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Am primit PM de la panda si ampul are 4X EL34 & 4X ECC83
Guest fluffyone Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 De ce nu au deloc inalte inregistrarile? E de la compresie sau asa pleaca sunetu?
Guest fluffyone Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Am primit raspunsul pe pm. Eu sunt lamurit, poate si ceilalti sunt curiosi totusi.
Guest Andrei_T Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Am primit raspunsul pe pm. Eu sunt lamurit, poate si ceilalti sunt curiosi totusi. Mie mi se pare ca are suficiente inalte. In orice caz suna foarte bine sampleurile. Poti sa ne spui mai multe despre provenienta amplificatorului? Andrei
cearny Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Dap, suna grozav Doar ca un pic cam murdar pe partea de lead. Mai vrem sample-uri!
panda Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 REVIN LA CERERE CU SAMPLERE ALE AMPLIFICATORULUI VALVESOUND.IMPRIMARILE AU FOST REALIZATE IN SUA CU O CHITARA GIBSON SI 4 BOXE MESSA-BOOGIE ECHIPATE CU DIFUZOARE CELESTION VINTAGE 30.SUNETUL DE JAZZ A FOST IMPRIMAT PE CANALUL DE CLEAN LINEAR[FARA CORECTII] VALVESOUND2.mp3 VALVESOUND3.mp3 VALVESOUND4.mp3 VALVESOUND5.mp3
Guest Andrei_T Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 REVIN LA CERERE CU SAMPLERE ALE AMPLIFICATORULUI VALVESOUND.IMPRIMARILE AU FOST REALIZATE IN SUA CU O CHITARA GIBSON SI 4 BOXE MESSA-BOOGIE ECHIPATE CU DIFUZOARE CELESTION VINTAGE 30.SUNETUL DE JAZZ A FOST IMPRIMAT PE CANALUL DE CLEAN LINEAR[FARA CORECTII] Nu vreau sa fiu rau dar poti sa ne spui cum a ajuns un sunet inregistrat pe amplificatorul tau pe site la Bogner Amplification http://bogneramplification.com/XtcGV2.mp3 ? Este vorba de valvesound3.
cearny Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Mda, Buna intrebare. Inchid thread-ul si astept in 72 de ore un raspuns clarificator (care o mai fi si ala) de la autor, pe care il voi afisa si aici. Daca nu, threadul devine sticky cu mentiunea ca adaug si 'INSELATORIE' la titlu. Al fostru, Seriful Curateniei PS: Multumesc, Andrei. Te fac ajutor de serif, sa stii
cearny Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Azi am trecut cu niste treaba pe la overdrive pe la atelier. Acolo era si un domn care ne-a invitat sa probam un amplificator realizat de dansul. Ulterior probei, am aflat ca el este userul "panda" si ca este vorba de amplificatorul prezentat mai sus spre vanzare. Am intrebat si despre sampleul buclucas si iata ce ni s-a spus (nu cred ca am reprodus chiar mot-a-mot): "Amplificatorul a fost testat de chitaristul de la Creed in SUA, impreuna cu alte 3 amplificatoare high gain (Peavey XXX, Messa Boogie, Marshall JCM2000 ) si s-a prestat exact aceeasi bucata muzicala cu cea de pe siteul Bogner pentru a putea realiza o comparatie mai usoara, urmarindu-se un sound apropiat de acela. De aici reies si similitudinile." Asta este ce ni s-a spus si voi credeti cat vreti (ca si .. noi .. de altfel ). Oricum, continua sa ni se para foarte, foarte interesant cum acele doua sample-uri in chestiune suna practic identic si cum cel 'Bogner' suna foarte diferit de celelalte. Eventuale intrebari va rugam sa le trimteti direct userului "panda" (Dan Panaitescu) si nu noua. -cearny & cosu
Recommended Posts