sterush Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 (edited) semnul care nu il stiu este incercuit cu rosu. il cunoaste careva? si mai am o nelamurire cu "C-ul" de langa cheia sol, ce masura de timp reprezinta? (daca reprezinta o masura de timp) Edited January 1, 2008 by sterush Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakavaka Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 NU sunt expert, dar dupa cum stiu eu C-ul inseamna 4/4, iar semnul incercuit - nu am vazut asa ceva - seamana cel mai mult cu un arpeggio sau un accord..ar fi logic ca apare un "A" langa el (dar nu e 100%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 semnul care nu il stiu este incercuit cu rosu. il cunoaste careva? si mai am o nelamurire cu "C-ul" de langa cheia sol, ce masura de timp reprezinta? (daca reprezinta o masura de timp) ...C-ul e 4/4, daca imi aduc bine aminte, iar semnul este din familia generala a indicatiilor gen "da capo al fine", etc., cu specifica diferenta ca in cazul acestui semn ("dal segnio al" .....) treci de el, ajungi mai departe in stima/partitura si vei intilni un semn de repetitie, situatie in care te intorci si repeti DE LA ACEST SEMN numai -- nu de la inceput sau mai stiu eu de unde (este cam echivalentul barei de masura duble, cu doua puncte, folosita la volte -- cum e cea de la care te vei intoarce, cred, chiar inapoi la susnumitul semn). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterush Posted January 1, 2008 Author Share Posted January 1, 2008 (edited) ms fain pt explicatie in legatura cu C-ul nu cred ca este 4/4 uitati-va putin in imaginea de mai jos. daca ar fi C-ul = 4/4, de ce ar exista doua notatii pe aceeasi masura de timp. Edited January 1, 2008 by sterush Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 C inseamna 4/4, e doar o notatie alternativa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 4/4=4 patrimi c=2 patrimi (2/4). asa stiu eu. iar semnul ala nu l-am vazut in viata mea:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Al3x Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 C= Common Time - 4/4 Numai bine, Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 4/4=4 patrimi c=2 patrimi (2/4). asa stiu eu. iar semnul ala nu l-am vazut in viata mea:)) Ender! iar glumesti? C= 4/4 C taiat 2/2 (doua doimi) (parca terminasei liceul de muzica?) Semnul este chiar asa, un "semn" utilizat in notatiile de genul "d'al segno al fine" sau "d'al @ al & e poi Coda" (nu stiu daca am scris corect) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterush Posted January 2, 2008 Author Share Posted January 2, 2008 ms fain baieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Ender! iar glumesti?C= 4/4 C taiat 2/2 (doua doimi) (parca terminasei liceul de muzica?) Semnul este chiar asa, un "semn" utilizat in notatiile de genul "d'al segno al fine" sau "d'al @ al & e poi Coda" (nu stiu daca am scris corect) pai... l-am terminat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterush Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 sub C mai este un ¢ acesta ce reprezinta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest theo andreescu Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 e o pauza de 30 doime sau mai mica oricum aia e pauza c taiat adica jumatate din c normal adica jumatate din 4 este 2 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 7le Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 c = 4/4 ¢ = 2/2 Semnul e intr-adevar un semn de repetitie desi inca nu l-am mai intalnit urmat de cele doua puncte specifice repetitiei, exact cum au zis si colegi de forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest velcom Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 dumnezeule, cautati pe wikipedia modern music symbols semnul acela ciudat este cum a zis guitarhead!!! C-ul acela stilizat la inceput insemna 2/4 astazi, in notatia moderna C este echivalent cu notatia 4/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pasarel Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 nu bag mana in foc dar cred ca semnul incercuit e de repetitie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts