Guest Pop Ionut Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Mi-am cumparat o chitara de vreo 2 saptamani,m-am purtat ca si cu ouale cu ea si acum observ ca e zgariata pe partea din spate a cutiei de rezonanta(zgarieturile nu sunt vizibile doar la lumina) E Normal? Exista ceva pentru lustruire sau trebuie lacuita?
Cosu Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Cel mai probabil e de la curea sau de la alt accesoriu (nasturi &co).
Guest msmihai Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 O poza ceva ... ? Poate ne dam seama exact de la ce sunt zgarieturile
Guest Narco Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 frate de ce crezi ca e normal sa fie zgariata ?.... ori asa ti-au vanduto-o aia ori ai rezolvat-o tu , dar nu e normal sa fie zgariata ...
Guest msmihai Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 si a mea are zgarieturi, dar din acelea "invizibile" ( care se vad doar la lumina si foarte de aproape ) ... in rest luceste ca-n prima zi ( cu toate ca fost busita aproape din toate unghiurile posibile ( not by me, of course ) .
kapak Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 nu conteaza, tot se va zgaria, mai devreme sau mai tarziu. daca vrei sa nu se zgarie, tine-o numai in husa, nu o scoate niciodata :-)
Elethan Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Si nici asa nu e garantat ca nu se zgarie.O chitara o iei ca sa o canti, iar zgarieturi si alte cele sunt inevitabile.Ai grija de chitara ta, dar nu te consuma pentru toate zgarieturile care o sa apara.
Yura Shadow Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 a mea e plina de zgarieturi, dar oricum yo nu tin cont. Nu zgarieturile s importante ci sa sti sa canti la ea:))
Guest chitaristul_innascut Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 (edited) heeeheee acustica mea a cazut de vreo 2 ori in cap de la aproape un metru inaltime pe suprafata pavajului din parc ... si n'are nimic (cu exceptia k arata k roasa de soareci pe la margini) ... suna la fel de bine on-topic: desigur k nu'i normal sa primesti chitara zgariata dar parerea mea e k nu conteaza prea mult cat de estetic arata chitara ... Edited December 30, 2007 by chitaristul_innascut
Guest Pop Ionut Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 (edited) Ok , aveti dreptate, oricum zgarieturile sunt aproape invizibile. Edited December 31, 2007 by Pop Ionut
Guest mishu13 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Cat au patimit ambele mele chitare :-< Caderi libere, zgarieturi de la curele, nasturi etc... :-< Tin minte ca o data am mers cu ea fara husa (ca era prea rupta) si am scapat-o de la vreo juma' de metru inaltime pe scarile rulante la metrou la Unirii )) Si acum inca isi face datoria foarte bine
Recommended Posts