www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Yura Shadow

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Other Information

  • Gear
    chitara

Yura Shadow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Yura Shadow

    Negative

    As avea nevoie de niste negativuri mp3 sau midi. Nu stiti de unde as pute face rost sa le pot downloada gratis? Daca da va rog ajutatima!!!!!
  2. Pai acum nu stiu daca ar trebui pusa intrebarea asta, pt. ca daca esti solist bun atunci orice gen da muzica ar trebuii sa ti se potriveasca. Pentru ca la o nunta un solist nu are de ales el trebuie sa canta si ce ii place si ce nu i place> Dar totusi asta tine de timbrul pe carel ai, ar trebui sa te inregistrezi si sa te asculti singur
  3. Yura Shadow

    Cum Invat?

    Trebui foarte mule exercitiu> Cantatul in fiecare zi macar cate o jumate de ora este cel mai important lucru care te poate ajuta
  4. Omule mai salvat. OOOOOO! cat am cautat yo un astfel de sait. chiar e superb. ms fain:santa:
  5. ea alea cu care ti se pare mai comod. Oricum pentru armonie sunt bune pene mai subtiri
  6. a mea e plina de zgarieturi, dar oricum yo nu tin cont. Nu zgarieturile s importante ci sa sti sa canti la ea:))
  7. Am o preoblema cu gamele.Oare cum pot sti/recunoaste o gama a unei piese fara a avea la indemana un instrument.Va rog sa ma ajutati!!!!!!
  8. mersi foarte mult. Am stiut asta dar as vrea sa pot gasi la primul sunet nu sa caut, sa astept sfarsitul unei piese si sa caut ultima nota. As vrea dupa ce am auzito(piesa) sa o stiu deja gama, pentru ca intrebarea este ce mas face fara chitara?.Atunci cum as stii cu ce nota sa terminat piesa?
  9. cunosc destul de bine chitara dar totusi am o nelamurire. ma descurc foarte greu cu depistarea gammei unei piese.Oare ce sa fac?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.