CernoBill Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 (edited) ma plictiseam aseara si am zis sa vad ce mai e prin licitatii...am dat peste asta.a intalnit cineva asa un mamut...? stie careva ceva detalii si eventual cum suna...?auzisem ca rusii fac pedale interesante... la prima vedere, jucaria pare mai batrana decat mine... anyone...? Edited December 16, 2007 by CernoBill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mishu13 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Eu nu vad cat naiba costa, dar mai bine mi-as face eu una home-made...pm A..gata...am vazut...nu cred ca merita, seriously :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Am avut eu una acu' vreo 10 ani, cred ca o mai am shi acum dezmembrata pe undeva ... Sincer nu suna asa rau precum arata, e ruseasca si are 3 moduri de functionare OD/DIST/OD+DIST si niste EQ pe-acolo. 40RON nu merita sigur doar daca esti colectionar si vrei neaparat s-o ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurocontis65 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 am avut si eu asa ceva acum vreo 10 ani si tin minte ca pe atunci eram multumit de ea.........................................dar intre timp pretentiile de sound au mai crescut asa ca trebuie auzita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Luati-va gandul de la ea ... e jeg. Am vrut sa o pun intr-o lumina usor favorabila (nostalgia ). Nu as mai canta pe asa ceva acum nici daca naufragiez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest janghinosu Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 asa este E mai batrana catine cred Eu mai folosesc una din asta din cand in cand la o copie gibson dar doar din nostalgie pt k:mufele sunt proaste si zgomotul de fond e destul de mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 am avut-o si io...eram tare incantat de ea. Avea zgomot cam mare din cate imi amintesc... Si acum am o pedala union super tube ( cred ca tot ruseasca) care face concurenta ibanezului tube screamer fara nicio problema. Nu sunt asa de rele pedalele rusesti... noi blamam tot ce e rusesc ca ne-am saturat atatia ani sa nu punem mana pe nimik altceva dar unele lucruri chiar sunt foarte misto. Cred ca pedala in cauza e unul din acestea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastislav Svarog Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 http://meatexz.com/cheesyguitars/effect-lel_dd.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts