Guest alexmaniac Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Si e marfa. Am doua intrebari totusi. 1 Cum e mai bine sa il tin? Pe "casti" mode (adica cu speeker sim) sau fara. Mentionez ca il pun direct la boxa. 2 Daca stie cineva la cunning stunts Kirk a facut un fel de solo marfa peste ritmul de bas de la my friend of misery. L-a facut cu pedala de expresie. Stie careva ce efect avea acolo setat la pedala? Era wah sau pitch bend sau ce ?
ronniefrown Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Din cate stiu Kirk foloseste si wah, si whammy (pitch bend)
felix Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 la prima intrebare... raspuns: foloseste-l cu speaker sim
Guest preo Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 din cate tin eu minte, era doar wah acolo. 2, daca il bagi intr'un cabinet / amp dedicat de chitara, poti sa nu folosesti speaker simulation, altfel, foloseste'l cu! (mai pe scurt, subscriu la ce te'a sfatuit felix - CU!!)
Guest _Theo_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 din cate imi aduc io aminte (ca am fost si io posesor al unui xvamp), are 8 modele de amplificare (acceptabile la ce pret are). si mi se pare ca pe solou ala, kirk avea doar pedala de volum...
hihi Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Distors, si pitch (pedala de volum sau gain). Eu am pe zoomul meu ceva de genul, si suna aproximativ la fel cu ce facea Chirc.
Guest _Theo_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 (edited) pai stai asa...k pitch si volum sunt 2 chestii diferite Edited October 25, 2005 by _Theo_
Recommended Posts