www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

METALHEAD va invita la concert!

Recommended Posts

Posted (edited)

superconcert! mult mai misto decat ma asteptam, dupa ce ascultasem un mp3 cu psycho symphony; suna mult mai bine live. am apreciat cel mai mult prestatia vocal-chitaristului, dar nici ceilalti n-au fost mai prejos. iar cover-urile megadeth (in special family tree, asta mai rar il auzi :)) au fost sfarsitul perfect !

lost - am prins ultimele 2 piese, au fost misto, ca de obicei..parca a sunat chiar mai bine...

amatorii de metal tehnic/progresiv care n-au fost la concertu asta au pierdut foarte mult.. io tocmai m-am intors de la scoala, am avut lucrare la 8 :) si ma bucur ca n-am renuntat la concertul de ieri \m/

Edited by prowler
Posted
:) mah.. unul din motivele pt care am fost e ca astia trec mai rar prin bucuresti, si n-am vrut sa pierd ocazia. sunt oricum ceva unic in peisajul romanesc, in muzica lor se regasesc influente ale voivod, cynic, atheist...nu e pt oricine, chiar erau unii mai inebriati prin public care si-au dat seama repede ca n-au ce cauta p-acolo; pentru restul (including vip-uri, printre care ala de la taine, care parea foarte incantat :)), a fost un sou de exceptie
Guest Lucifer
Posted

mda...4 noiembrie...bine ca aflu si io pe 6.... :)