Cosu Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 METALHEAD va invita la concert! 4 Noiembrie - LOST(Melodic Death Metal) si Psycho Symphony(Progressive Metal) pentru detalii suplimentare vizitati http://www.dracu.ro Calea Victoriei n.116 (zona Hotel Bucuresti, vis-a-vis de magazinul Boss sau langa Clubul Greenhours) .
prowler Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 (edited) superconcert! mult mai misto decat ma asteptam, dupa ce ascultasem un mp3 cu psycho symphony; suna mult mai bine live. am apreciat cel mai mult prestatia vocal-chitaristului, dar nici ceilalti n-au fost mai prejos. iar cover-urile megadeth (in special family tree, asta mai rar il auzi ) au fost sfarsitul perfect ! lost - am prins ultimele 2 piese, au fost misto, ca de obicei..parca a sunat chiar mai bine... amatorii de metal tehnic/progresiv care n-au fost la concertu asta au pierdut foarte mult.. io tocmai m-am intors de la scoala, am avut lucrare la 8 si ma bucur ca n-am renuntat la concertul de ieri \m/ Edited November 5, 2005 by prowler
cearny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Suna grozav.. mai ales ca Family Tree e o melodia preferata de-a mea de la 'Deth. Eh, sa stiu data viitoare sa merg, daca prowler si-a dat girul Praulare, daca n-o sa-mi placa, e vina ta c-am mers
prowler Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 mah.. unul din motivele pt care am fost e ca astia trec mai rar prin bucuresti, si n-am vrut sa pierd ocazia. sunt oricum ceva unic in peisajul romanesc, in muzica lor se regasesc influente ale voivod, cynic, atheist...nu e pt oricine, chiar erau unii mai inebriati prin public care si-au dat seama repede ca n-au ce cauta p-acolo; pentru restul (including vip-uri, printre care ala de la taine, care parea foarte incantat ), a fost un sou de exceptie
Guest Lucifer Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 mda...4 noiembrie...bine ca aflu si io pe 6....
Recommended Posts