Mosh Craciun Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 (edited) o ultima piesa ''calda'' inainte sa schimb corzile hhaaa!! EXCELENT !!! ms visul_unui_chitaris.mp3 Edited March 17, 2008 by steve morse
Musaro Adriano Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 superb cantat, feeling si bun gust musical, tot dozat cu bun simt, parerea mae, felicitari!!! 5 stelute de la mine!! bravo! PS. si sunetu este super!!
Mosh Craciun Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 superb cantat, feeling si bun gust musical, tot dozat cu bun simt, parerea mae, felicitari!!! 5 stelute de la mine!! bravo!PS. si sunetu este super!! ms maestre cand ne vedem, dau o bere
Musaro Adriano Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Merci, nu este cazul, ma imbat imediat , si oricum stelute sunt super meritate!!!
Mosh Craciun Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 inca una de prin arhiva.... copilu_din_noate.mp3
Mosh Craciun Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 inca una de prin arhiva.... ''copilu' din noapte''...scuzati romana.. bine ca nu dau bacu
Neuro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ce frumoase piese ai! bravo avand in vedere ca sunt foarte multe piese foarte bune ale forumistilor pe RGC, eu m-am hotarat ca in fiecare zi sa imi iau o ora sa ascult ce e pe aici. sursa inepuizabila de idei. felicitari pt piese!
Mosh Craciun Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 ce frumoase piese ai! bravoavand in vedere ca sunt foarte multe piese foarte bune ale forumistilor pe RGC, eu m-am hotarat ca in fiecare zi sa imi iau o ora sa ascult ce e pe aici. sursa inepuizabila de idei. felicitari pt piese! ms meseriasule
Mosh Craciun Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 un cover, doar e la moda U2- With or without you with_or_without_you.mp3
Recommended Posts