www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Corzi De Acustica Pe Clasica

Recommended Posts

Guest Nephelym
Posted

Am si eu o intrebare ... scuze daca s'a vorbit deja pe tema asta dar nu am gasit nimik. Care este efectul daca se pun corzi de acustica(metal) pe o chitara clasica ? Se intampla ceva cu grifful ? Sau e posibil fara nici un fel de efect ? :)

Guest Nephelym
Posted

Deci ideea ... (asta pana imi cumpar o acustica) sa pun cele mai subtiri corzi de clasica ? Hmm...trebuie sa ma apuc de colindat magazine ... ms pt sfaturi

Posted

Acest subiect intradevar sa mai discutat de foarte multe ori; daca pui corzi metalice ai mari sanse sa strici chitara , eu insa folosesc o chitara clasica cu corzi de metal de multa vreme si nu a patit nimic, insa folosec corzi speciale "silk and steel" acestea sunt corzi cu o tensiune mult mai mica decat cele standard si sunt folosit mai mult la fingerstyle .Am deschis candva un topic care explica mult mai multe pe aceasta tema , insa se pare ca topicul a disparut cu desavarsire( am incercat sa il caut si cu google insa e dat disparut) . ca sa iti faci o idee cum suna baga un ochi aici:

Guest Nephelym
Posted

Suna bine .... ai vreo idee daca as putea gasi prin Iasi asa ceva ? Vreo firma care le produce , etc ? Dimensiuni , alte detalii ca sa stiu cam ce sa caut ?