johnu1 Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Sal as vrea sa cumpar acest model Ibanez S2170 , stilul de muzica pe care il abordez e acid jazz deci mi-ar trebui un ton usor spre cel de jazz , daca exista posesori al acestui model rog sa -mi dea mai multe informatii despre sunet grif doze etc multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alexdm Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Daca tot vrei sa dai 1000 de lire pe o chitara de jazz, cred ca ar trebui sa te uiti la cu totul altceva. Neaparat Ibanez? http://shopping.msn.com/track/TrackItemCli...=e3J4oozmhcs%3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Poate un Gretsch Electromatic Hollow Body? Nu e FOARTE scumpa si e de buna calitate din cate am auzit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 gretsch nu-s foarte jazz.. mai degraba rockabilly de fapt, ibanez face niste (semi)hollowbodyuri foarte bune, din cate stiu sunt sigur ca e lume pe forum care are experienta hands on cu chestiile astea si poate sa-ti spuna mai multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jihad Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 (edited) Da` poate omului ii place forma ibanezului Ca si cum as intreba eu ce parere aveti despre Ford Shelby si voi mi-ati raspunde: "Da` Porsche nu-ti plac? Ca si astea is rapide" Edited November 21, 2007 by Jihad Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnu1 Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 nu tin neaparta sa iau ibanez , dar cu ibanezul pana acum m-am impacat cel mai bine ,cel putin cu griful..care este subtire si foarte fin..comparatie cu fenderul pe care l-am avut si l-am dat "stratocaster highway" nu era o chitara stralucita , dar nici rea , dar pe mine nu m-a mai incantat in ultima vreme......oricum luna asta o sa merg in germania si vreau sa stau acolo o zi intreaga daca e nevoie sa probez mai multe modele...oricum multumesc pt. informatii si ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest doftorul Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 nu tin neaparta sa iau ibanez , dar cu ibanezul pana acum m-am impacat cel mai bine ,cel putin cu griful..care este subtire si foarte fin..comparatie cu fenderul pe care l-am avut si l-am dat "stratocaster highway" nu era o chitara stralucita , dar nici rea , dar pe mine nu m-a mai incantat in ultima vreme......oricum luna asta o sa merg in germania si vreau sa stau acolo o zi intreaga daca e nevoie sa probez mai multe modele...oricum multumesc pt. informatii si ajutor Johnule, nu te poate sfatui nimeni in asa fel ca degetutul tau sa fie in maxima relaxare pe griful nici unei chitari. Daca ai ocazia sa iesi in civilizatie si sa iei la mana 50 de chitari, fa-o domnule ! Ai sa stii la sfarsitul probei ca nu mai ai defacut decat sa te decizi intre cele 20 care iti plac si de aici pana la tanti' de la casa nu mai e decat un pas Cel mai bun lucru e sa-ti pui mana pe grif in tihna si mai ales sa ai termeni de comparatie din belsug. Poate te intorci cu un Washburn sau un B.C. Rich totul depinde de felul in care manutza ta va fi placut impresionata de instrumentul probat. Nu e nici o sfaraiala sa probezi o chitara si sa un ai alte 5 pe langa tine ca sa pui mana si pe ele, e foarte important sa iesi afara si sa intri intr-un guitar shop adevarat unde sa pui mana pe cat mai multe scule ca sa ti-o alegi pe cea care "trebuie". Lasa-ne o vorba cand te-ai intors ca sa vedem ce ti-ai ales, eu unul chiar sunt curios. Toate cele bune ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcstefan022 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 cine stie de unde pot sa imi comand o chitara din SUA ?? si cam la cat m'ar duce taxele de transport? stie cineva??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidaest Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Poti vedea topicul http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=14823 Mie imi place la nebunie, e foarte comoda. Griful merita cu prisosinta, sunetul la fel.Fata de alt tip de ibanez cu aceleasi doze(din seria RG de exemplu) are soundul mai inchis, nu asa de "bright". O experienta nasoala: de cand o am, unul din suruburile cu cap imbus din sistemul de floyd s-a tocit, desi nu l-am fortat prea tare cand mi-am ajustat lungimea coardei, de unde presupun ca materialul nu e asa de calitate. Happy shopping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnu1 Posted April 16, 2008 Author Share Posted April 16, 2008 (edited) asa din pacate in mom cand am ajuns prin magazine nu aveau pe stoc modelul pe care in voiam , asa ca am luat tot un ibanez Rg prestige 20071 care suna absolut bestial lemn mahon cu un mare sustain ,doze dimaizo ,floyd pro edge ,are un ton ft cald dar si nervos se preteaza la multe genuri de muzica iata si o poza ..chitara se gaseste si pe www.musicstorekoeln.de Edited April 16, 2008 by johnu1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 asa din pacate in mom cand am ajuns prin magazine nu aveau pe stoc modelul pe care in voiam , asa ca am luat tot un ibanez Rg prestige 20071 care suna absolut bestial lemn mahon cu un mare sustain ,doze dimaizo ,floyd pro edge ,are un ton ft cald dar si nervos se preteaza la multe genuri de muzica Deja si-a cumparat omul . Oricum cool Duesenberg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts