gogi.rust Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 "THURSDAY I'M IN ROCK" Concert AL!AS & R.U.S.T. joi 29 noiembrie ora 20.30, la clubul BIG MAMOU , Splaiul independentei nr 2- 4 . Pretul biletului 6 lei.
Guest K-Anathema Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 "THURSDAY I'M IN ROCK" Concert AL!AS & R.U.S.T. joi 29 noiembrie ora 20.00, la clubul BIG MAMOU , Splaiul independentei nr 2- 4 . Pretul biletului 6 lei. nice one, ad hoc pentru alias dar nice one, sper sa fac fatza... ne vedem pe scena si nu numai Mishu AL!AS "wannabe"
horica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 o sa faci fata omule,nu-ti face griji,sper doar ca o sa-ti rezolvi treaba cu genunchiul.... in rest,va asteptam pe toti....nu am mai cantat cam de multicel(deh,pauza de creatie).... o sa fie si vreo 2-3 piese noi asa ca iese iures! rock on
Squier Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 o sa faci fata omule,nu-ti face griji,sper doar ca o sa-ti rezolvi treaba cu genunchiul....in rest,va asteptam pe toti....nu am mai cantat cam de multicel(deh,pauza de creatie).... o sa fie si vreo 2-3 piese noi asa ca iese iures! rock on bafta
Un Tobar Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Fac o mica precizare:concertul va incepe la ora 20:30.
Ofra Haza Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Eu voi fi cameramanu....vreu un loc mai in fatza......
gogi.rust Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Astazi au aparut si afisele si flyerele ce anunta concertul. Deocamdata doar la clubul Big Mamou. Maine vor fi si pe strazile mandrei noastre capitale. Vom incerca sa le punem peste afisele manelistilor.
Guest Adriani Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Astazi au aparut si afisele si flyerele ce anunta concertul. Deocamdata doar la clubul Big Mamou. Maine vor fi si pe strazile mandrei noastre capitale. Vom incerca sa le punem peste afisele manelistilor. Keep On Rockin' !
Elvantin Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 O mica precizare: in ceea ce priveste trupa AL!AS, acest cocnert va fi intitulat AL!AS 2 ani. Mai pe romaneste suntem ca bebelusu' care incepe sa mearga si sa dea din plisc pana iti sar capacele. Vor fi si piese noi (proprii ma refer, nu coveruri). Speram sa iasa tare. Am vazut ceva ceva si cu filmare. O sa incerc sa aduc si eu un cameraman in cazul in care nu mai exista "banda" de filmat si pt AL!AS sa nu fie surprize. Sa speram ca gasesc ceva profi ca sa putem scoate un DVD pentru cei ce doresc sa pastreze concertul ca amintire (daca va fi cazul). Oricum, parerea mea este ca acest concert e un MUST-SEE, MUST-HEAR, MUST-BE-THERE... un must (se face el vin cu timpul). Ne vedem acolo!!!
gogi.rust Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Cateva poze de la concert, cu R.U.S.T. si cu invitatii nostri, trupa ACT. Asteptam poze cu prietenii de la trupa AL!AS.
Guest Bogdan(tl)91 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Eu va astept si prin Tulcea sa faceti un concert.Ce ziceti? Sunt destui care var aprecia si aici,cel putin mie imi place mult melodiile voastre:D(ma refer la ambele trupe si Al!as si R.u.s.t.) app uitativa si pe http://music4newgeneration.blogspot.com/ va rog:D si mult succes in continuare:)
gogi.rust Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Eu va astept si prin Tulcea sa faceti un concert.Ce ziceti? Sunt destui care var aprecia si aici,cel putin mie imi place mult melodiile voastre:D(ma refer la ambele trupe si Al!as si R.u.s.t.) app uitativa si pe http://music4newgeneration.blogspot.com/ va rog:D si mult succes in continuare:) Multumim pentru interesul fata de muzica noastra! Cu siguranta ca ne-ar placea sa venim si la Tulcea, doar ca nu putem veni de capul nostru, nechemati de nimeni. In cazul in care un organizator de acolo ne invita, cu siguranta vom veni. Numai bine si multa bafta!
Recommended Posts