Catalin S. Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Exact, tre sa fie mica rau... am vazut ceva la Muzica dar nu-mi trebuie noua. Are cineva ? Si daca da, cat ma costa ? Ii voi pune corzi din nylon. Multumesc.
malex Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Exact, tre sa fie mica rau... am vazut ceva la Muzica dar nu-mi trebuie noua. Are cineva ? Si daca da, cat ma costa ? Ii voi pune corzi din nylon. Multumesc. vezi ca avea Michel ukulele (da' nu jtiu daca vinde) ia-i bre copilului una noua ca nu-i bai unmilionjuma; eu i-am luat din Muzica (nu ca ar stii sa cante sau vrea sa invete, ca-i prea mic - da' macar nu mi le mai foote p-ale mele) aaaa, sau da-i comanda lu' .....
Catalin S. Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 EXACT !!! Ca sa nu mi le mai f*ta p-ale mele ! Al tau cat are ? Al meu are 2 ani si 6 luni.
malex Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 (edited) cre'ca asta va deveni thread-ul celor cu copii... il asteptam si pe Muky si pe restu p-aci poate aflam (unu' de la altu) cum dreaq iti mai faci timp sa pui mana pe chiatra moshule, sa-ti traiasca, al meu e mai mic cu un an ... da' ai vazut in avatar ce fatza de satriani are? e disperat - dupa o saptamana de footut chitara lui mica si noua, tot pe alelalte le vrea - le-am baricadat cu fotolii, la perete Edited October 19, 2005 by malex
hihi Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 e disperat - dupa o saptamana de footut chitara lui mica si noua, tot pe alelalte le vrea - le-am baricadat cu fotolii, la perete se vede in poza din avatarul tau . ah, si in caz ca te gandesti sa le schimbi locul, iti recomand sa nu le pui pe un dulap sau pe ceva aseamanator. sorry pentru offtopic Catalin
Catalin S. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 cre'ca asta va deveni thread-ul celor cu copii... il asteptam si pe Muky si pe restu p-aci Ar fi super sa ne strangem mai multi tatici p-aici.... moshule, sa-ti traiasca, al meu e mai mic cu un an ... da' ai vazut in avatar ce fatza de satriani are? Heheee, si eu care credeam ca al tau e mai mare... Exact, al tau are fata de Satriani de cand cu noul look... Mai stii ca nu va ajunge sa-i dea lectii ? e disperat - dupa o saptamana de footut chitara lui mica si noua, tot pe alelalte le vrea - le-am baricadat cu fotolii, la perete Aham... deci nu e cea mai buna alegere ? Tot p-ale mele o sa le vrea ? Pai tot cam asa le-am baricadat si eu, una dupa canapea, alta prin sifonier printre haine... nu are acces decat la o chitara foarte veche si "cam" sparta... Dar sa vedem, poate la mine merge jmekeria... Si-asa huh ? 1,5 mil o kitara 9 de la Muzica ? Nu stiu de ce dar aveam impresia ca am vazut-o prin primavara la mult mai putin...
Guest Mircea19 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 incearca la Rapsodia au sediu la P-ta Alba Iulia , in spate la bar Traffic... nu cred ca e mai mult de 100 ron
Catalin S. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 incearca la Rapsodia au sediu la P-ta Alba Iulia , in spate la bar Traffic... nu cred ca e mai mult de 100 ron Super, merci man, voi incerca. Referitor la pret, asa stiam si eu ca e in jur de 6-7 sute...
malex Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 poze cu "tehnicianul meu" a constatat ca trebuie reacordata (in drop D)
pixy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 poze cu "tehnicianul meu" a constatat ca trebuie reacordata (in drop D) super tare cu astia mici.abia astept sa am si io unul prin preajma. ps:sa va traiasca si sa ajunga metalisti
Catalin S. Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Din pacate si spre rusinea mea... nu am decat asta... Zdrangane la un Reghin vechi, spart si vopsit in verde... In curand vin si pozele... Clip0.AVI
malex Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Hai sa punem de-o trupa! Gix, hehe sa-ti traiasca Apuca-te sa-i strangi zestre Bre, n-avem tobar
Catalin S. Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Ba da... avem si tobar... baiatu' lu' sefu' vine din puternic din urma, face acush 2 anishori... Si e pui de tobosar...
malex Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ba da... avem si tobar... baiatu' lu' sefu' vine din puternic din urma, face acush 2 anishori... Si e pui de tobosar... deci, avem: 2 chiaristi, 1 clapar(itza), tobar we are looking for: bassplayer vocali nu ne trebe, k daca-i apuca pe toti, avem din start 4 vocali
Catalin S. Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Ai uitat ca io de ceva ani dau cu basul ? Deci o s-a gasit si basist...
malex Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ai uitat ca io de ceva ani dau cu basul ? Deci o s-a gasit si basist... ne pare rau, dar criteriile de selectie cum ar fi varsta, prezenta scenica, potential de dezvoltare si incadrare in imaginea trupei sunt esentiale si eliminatorii. dumneavoastra nu indepliniti nici unul dintre acestea PitikPower - Management Team
malex Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ba da, al meu are parul lung ! nu de Stefan era bre vorba, el era inclus las chitaristi vorbeam de tac-su (sau ma rog, de tine)
Gix Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Apuca-te sa-i strangi zestre Zestre artistica, nu ? Are si bete de tobar (un cadou de la bateristu' lu' Chris de Burg) da' inca nu i le-am aratat. Poate le face cadou, daca are cui
Guest _Theo_ Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 sa va traiasca!!! sunt niste simpatici ... lasa malex...nu dispera...te scap io de una din griji sambata sa nu mai fie nevoie sa o baricadezi dupa canapele/fotolii
malex Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 (edited) sa va traiasca!!! sunt niste simpatici ... lasa malex...nu dispera...te scap io de una din griji sambata sa nu mai fie nevoie sa o baricadezi dupa canapele/fotolii hehe, nu-i vorba de "scapat", k le vand sa bag banii intr-una mai pricopsita ... sa vad cum dreaq o s-o ascund p-aia PS Poate un admin sa mute topicu' asta la "De toate"? Ca incet-incet devine pagina celor mici Edited October 24, 2005 by malex
Guest nico Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Muky, un_om .... va asteptam cu interes la thread-ul celor mici (pana una alta se cheama "cumpar chitara rece - mica - pentru copii") sa ne spuneti si voi cand dreaq va mai atingeti de chitare Domnilor, sunt absolut fascinat de copiii vostri, de abia astept sa devin tata (tanti doctorita zice ca in jur de 09.02.2006) si, va marturisesc extrem de sincer ca ma bucur nespus de mult de existenta acestui forum unde putem sa vb si despre multe atatea lucruri frumoase (e si-asa destul de urata viata asta uneori). Declar ca am sters tot ce s-a intamplat urat in ultimele zile, rog sa fiu iertat daca am ofensat vreodata pe cineva si inca o data, felicitari tuturor pentru ceea ce incearca sa faca (nu numai) cu instrumentul acesta extraordinar, chitara. Cu respect, un_om.
Guest nico Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Nice ! Cu basul se pune ? Chiar si cu ukulelele !
Guest Raskolnikov Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Fetita mea canta la cor si ii place School of Rock. Ar fi buna de vocal.
malex Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Fetita mea canta la cor si ii place School of Rock. Ar fi buna de vocal. Mamaaaaa, ce fata mare ai!!! Si ce dragutza e ... sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !!!! E, lasa ca o sa creasca fiu-meu mare si-l trimit in ... Canada
Guest Raskolnikov Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Mamaaaaa, ce fata mare ai!!! Si ce dragutza e ... sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !!!! E, lasa ca o sa creasca fiu-meu mare si-l trimit in ... Canada Merci pentru urari. Daca il faci chitarist pe baiat putem aranja ceva.
Guest Abuser Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Am eu chitara asta de copii din imagine. Are cuie de vioara dar merge sa pui macarale de chitara mare rece fara a modifica gaurile cu conditia sa fie metalice subtiri (nu cele dublate cu plastic). Daca ai dublate cu plastic merge spart plasticul ala si ramane metalul si iar merge. A fost prima mea chitara, taica-mi D-zeu sa-l ierte vroia sa ma vada Steve Ray!! da-mi un pm sau aici...
Recommended Posts