www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

O Mica Problema Cu O Acustica

Recommended Posts

Posted

Buna.am si eu o intrebare :). mi-a promis cineva ca imi da o acustica pe moca, pt ca nu are ce face cu ea.numa ca din cate mi-a explicat are o problema: ii lipseste un cuisor(ala cu gaurica in el :)) in care se prinde coarda. nu stiu la care coarda. se gaseste de cumparat asa ceva?si se poate monta usor la chitara?multumesc. numai bine

Posted

va multumesc...azi am auzit ca s-a deschis un magazin de chitare la deva. a mai fost unu aprovizionat de hora dar se inchisese.o sa trec sa ma uit.oricum, daca nu ma descurc o sa pun poze cu chitara si o sa apelez din nou la bunavointa voastra. multumesc frumos.sanatateva multumesc...azi am auzit ca s-a deschis un magazin de chitare la deva. a mai fost unu aprovizionat de hora dar se inchisese.o sa trec sa ma uit.oricum, daca nu ma descurc o sa pun poze cu chitara si o sa apelez din nou la bunavointa voastra.si inca o intrebare :se monteaza greu? multumesc frumos.sanatate