Guest Sheriff Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 E cineva interesat de o mica excursie spre sud in jurul datei de...sa zicem... 16 noiembrie a.c. ?
Guest _Theo_ Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 mai ramane doar sa rezolv cu pasaportu...si banii...si facultatea...si parintii...si cazarea....in principiu..da :)
Guest Sheriff Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Mai e doar o luna, nu-s sigur cum mai merge treaba la pasapoarte acuma; parca auzisem ca dureaza destul de mult pana ti-l dau. ( Si in alte tari dureaza ceva sa-ti scoti pasaportu, diferenta e ca acolo te verifica in timpu' ala, la noi sunt doar nesimtiti si lenesi)
Matei Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Eu cu draga inima as merge....daca nu as avea rezidentiatul pe 20 noiembrie....mama lui de examen.
Guest DarkMan2004 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 aveti grija ca romania nu e privita prea bine de bulgari...
Guest Johnny I Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 io stiam de 20 de zile la pasapoarte.... mie atat mi-a luat
Cosu Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 cu pile se face in cam o saptamana dar desigur depinde si de calitatea pilelor si am impresia ca mai e si o procedura de urgenta insa costa si iti trebuie un sortiment de act doveditor.
Guest Sheriff Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 ai avut noroc... era sa ratez sighetul din cauza nesimtirii astora... cu pila intr-adevar intr-o saptamana. in regim de urgenta nu-ti da decat in caz de nunta sau deces in familie... btw, sa va luati o carte si niste senviciuri la voi, ca sunt niste cozi, doamneeeeee, ce cozi... Ah, cat urasc functionaru' public roman. Tara de gunoieri... Ontopic: pana la urma e cineva interesat pe bune sa mearga (nu la modu "mi-as dori")?
Guest Azraelle Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Costuri? ....[eu am dja passport ) ]...
Guest Sheriff Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Inca nu s-au anuntat preturile biletelor, si ar trebui sa gasim cazare o noapte in Sofia. In principiu, daca suntem 4 (deocamdata suntem 2) merjem cu masina (cred), habar n-am cat e benzina pana acolo; Ar mai exista varianta cu trenul, parca era cam 150RON biletul dus/intors pana la Sofia... O estimare cam grosolana ar fi cam 150 de euro, maxim, toata distractia... "your mileage may vary"
hihi Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Oricat de bun chitarist ar fi Steve Vai, niciodata nu cred ca va fi pe gustul meu. Daca va duceti, va asteptam cu poze si autografe
LORD-C Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 (edited) Din anumite surse neverificate, se aude ca domnul Vai, va poposi, pt incantarea publicului, tot prin noiembrie, si pe meleagurile mioritice. Acum, nush cat de exacte sunt aceste surse, ce m-au informat, insa daca e pe bune, io sunt primu' la concert.... cu chitara in fatza sa o vada maestrul si sa mi-o semneze Edited October 16, 2005 by LORD-C
Guest Baumwolle Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Lord-C, regret sa te dezamagesc, dar asa cum am spus intr-un alt post, domnul Vai va ocoli, la propriu, Romania:pe 15 noiembrie va concerta la Belgrad, iar pe 16 la Sofia.Oricum, sunt convins ca iti va semna jucaria si acolo... EDIT:postul nr. 500 pentru mine beeeeeeeer
Guest Gabytz Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 pan' la urma cine merge shi cum? eu habar n-am cum sa ajung din timisoara... any ideas?
Guest Sheriff Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Se pare ca s-a fasait treaba, nu am gasit pe nimeni altcineva care sa mearga :\ ... Cred ca deja e prea tarziu pentru a face aranjamentele...
LinX Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 La ora asta probabil ca se dau bisurile. 'gami-ash...
Recommended Posts