grosucelmare Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Salut, Va invitam vineri, 5.10.2007 la ora 21, la concert Alinian si Oaia Neagra in Big Mamou.
ilun Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 trupa oaia neagra va asteapta la o cantare cu multa energie, solo-uri turbate si piese pentru (aproape) toate gusturile...bilet nu stim inca cat va fi...
ilun Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 intrare ceva? probabil ca da, nu stim inca cat...oricum o suma modica nimic exagerat
Bobi Green Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 (edited) da corect.. nu, dar monsieur Burb cum nu prea vine la repetitii sau pleaca repede daca vine.. nu e la curent cu ultimile detalii.. Edited October 4, 2007 by greenbongy
horica Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 acum e un corporatist mic.... si pe jumate marit.....scuze,insurat ; nu mai are timp de copilarii din astea ,cu rock... no offence,burb oricum,ne vedem maine la br rc si rockareala!!! rock on
Burb Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 no offence.....doar ca unii din trupa ar trebui sa anunte si pe ceilalti ...diferite detalii...nu de alta nu de alta dar era cat pe aci sa vin vineri in mamou si sa aflu ca de fapt cantam ....mai bine intrarea cat o vrea fiecare ..macar asa sa avem de sala...si de corzi ...
Guest Baumwolle Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Mai Horica, mai Burbele, credeti ca e indicat sa discutati treburile astea in public?
horica Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 (edited) Mai Horica, mai Burbele, credeti ca e indicat sa discutati treburile astea in public? just jokin' bumbacel,just jokin'!!!-"just a couple of pimps,no whores" -quote name='Borat' movie apropo,nu te-am mai vazut de mult....ai emigrat? oricum,ne vedem cu totii diseara la "pig mamut" la mult rock si br rc!!! rock on Edited October 5, 2007 by horica
Squier Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 intors de la sindrofie,dau tonul la comentarii:) din partea mea tot respectul, a fost o seara reusita , oaia neagra a fost..bestiala:) bravo
Burb Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 din partea mea alinian super smeker pt compozitii si interpretare....bravo!
grosucelmare Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 din partea mea alinian super smeker pt compozitii si interpretare....bravo! Thank you, Mr. Bluesman!!!
Alex_Strat69 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Foarte fain concert . Atmosfera ok, sunetul destul de bun tinan cont cum se aude de obicei in mamu. Felicitari !
ilun Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Foarte fain concert . Atmosfera ok, sunetul destul de bun tinan cont cum se aude de obicei in mamu. Felicitari ! tu ai rupt la sfarsit la jam
Burb Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 a rupt ca e chitara mea marfa .....dar da , a rupt , dar el rupe mereu ....e de la mana
Alex_Strat69 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 tu ai rupt la sfarsit la jam Mersi ! Mai bine la sfarsit decat deloc ! Si chiar e marfa si chitara !
horica Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 foarte bine.....imi pare rau ca nu am putut ramane la jam-ul de dupa dar ma astepta un w-e infernal....asa a si fost. foarte frumos (o)aia neagra....... rock on
Recommended Posts