Guest seraphx Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Pe 2 octombrie la Big Mamou avem si noi primul concert, cine vrea sa ne asculte poate intra pe http://www.myspace.com/campialibertatii (avem 4 piese inregistrate la repetitii) oricum sper sa ne vedem acolo !
Guest seraphx Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 o sa incerc sa fiu prezent:D te asteptam cu bere rece @ilun: mersi mult
Guest Chiperion Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Io ti-am zis de cand hau' ca vin...
Doctor X Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 te asteptam cu bere rece Daca vin, ma beer-uiesti si pe mine, da? Daca nu, multa bafta!
vektor Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nu cred ca pot s aajung, dar scoti molia la razboi ?
Guest Chiperion Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Pe maispeisu' lor zice ca-i la opt manifestarea; haidem, fratilor, sa-i vedem.
hades Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 (edited) intrare ceva? si.. pe la ce ora? Edited October 2, 2007 by hades
Guest Chiperion Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ce-i asta, dom'le? Parca debuturile ierea naspa, cu gherle garla si-asa mai departe, nu asa... Atata ca Vali s-a auzit mai slabut, cat am prins domn' doftor si cu mine, ca noi eram pa program si am stat cat am stat. Au sa vina si niste poze, si-o filmare.
Doctor X Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 (edited) N-am mai auzit asa ceva in Mamu. Clar! De fapt, n-am mai auzit asa ceva nicaieri! 2 x Later: Aloooooo!!!! Unde-i, bre, sunetistu'??? Edited October 2, 2007 by Doctor X
Guest seraphx Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 (edited) @Chiperion: asta e, se poate intotdeauna si mai bine, mersi mult ca ai venit oricum, sper sa ne mai auzim cu alte ocazii @domnu Rig: thanks man N-am mai auzit asa ceva in Mamu. Clar! De fapt, n-am mai auzit asa ceva nicaieri! 2 x Later: Aloooooo!!!! Unde-i, bre, sunetistu'??? thanks, e pacat ca nu ati putut sa stati pana la sfarsit poate cu alta ocazie totusi oricum mai om avea noi cantari si cat despre sunetist, noi sa fim sanatosi Edited October 2, 2007 by seraphx
Un Tobar Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Sunetistul(adik eu) a avut o mica repetitie si a anuntat ca ajunge mai tarziu.Sorry dar promit ca data vitoare voi ajunge la timp. Multa BAFTA in continuare.
Guest seraphx Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Sunetistul(adik eu) a avut o mica repetitie si a anuntat ca ajunge mai tarziu.Sorry dar promit ca data vitoare voi ajunge la timp. Multa BAFTA in continuare. np man, mersi de urare
Doctor X Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Au sa vina si niste poze, si-o filmare. Niste poze: Filmuletzul nu-l pun ca nu vedeti nimic (tre' sa-mi schimb jaful meu de camera HP ).
mickeyG Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ^haha ai stat langa mine. adica chiar pe scaunul de langa mine, eu eram tipul din dreapta ta
Doctor X Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ^haha ai stat langa mine. adica chiar pe scaunul de langa mine, eu eram tipul din dreapta ta Mah, in dreapta mea era Chiperiul. Sau esti cumva clona lui?
mickeyG Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Nu erai tu tipul care statea vizavi de Proca? (asta e ala care e intors in poza)? parca langa tine am stat. sau mai era cineva? la masa aia eram, de la dreapta la stanga, colegul meu de trupa, eu, inca un tip (probabil tu), o tipa pe care n-o stiu, Laura si Proca. nu?
Doctor X Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Io am stat la masa a treia, pe stanga cum te uiti la scena (in poze sunt prinse prima si partial a doua masa, ca am folosit un pic de zoom), chiar langa perete. Si am plecat relativ repede, adica dupa vro trei piese (duty called ).
mickeyG Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 aaa am inteles, erau cu zoom eu eram la masa a doua din stanga ok!
Guest andrei-plod Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 am ascultat pe myspace piesele - f.frumos
prowler Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 debutantii anului \m/ piesele de pe myspac nu ofera o reprezentare justa a muzicii pe care ati cantat-o ieri
carramba Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 debutantii anului \m/ piesele de pe myspac nu ofera o reprezentare justa a muzicii pe care ati cantat-o ieri SUPER TARE. SA SPARGETI IN CONTINUARE.
Guest seraphx Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 SUPER TARE. SA SPARGETI IN CONTINUARE. mersi mult, chiar apreciez daca nu a fost ironic
Guest seraphx Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 (edited) Concert nou in Big Mamou, Joi 1 Noiembrie, alaturi de trupa Les Elephants Bizarres, la ora 20.00 va asteptam acolo .. cu biletul nu ne-am decis inca, dar o sa anunt din timp, cheers later edit: am si eu rugaminte la admini daca se poate edita titlul si sa se numeasca, Concerte Campia Libertatii, mersi anticipat Edited October 27, 2007 by seraphx
Killahead Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 am si eu rugaminte la admini daca se poate edita titlul si sa se numeasca, Concerte Campia Libertatii, mersi anticipat Done
Recommended Posts