Severu Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dragi RGCisti, va invit sa bem o bere pe 8 septembrie la Arenele Romane, de la 18:30 unde pe scena vom urca noi (THUNDERSTORM), urmati de nemtii virtuosi de la RAGE (watch out for Victor Smolski on guitar), apoi suedezii LAKE OF TEARS. Cu ocazia acestui concert, vom lansa si albumul nostru "VISE DIGITALE", prin Metalfan Records Division. Detalii despre concert gasiti la http://www.metalfan.ro/ See you there! Cheers!
Susceptor Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Intrebari imbecile, dar nu am timp sa caut (sunt in criza de timp): Mai sunt bilete? Daca da, la ce pret si unde le pot gasi? (presupun Diverta).
Killahead Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ma tem ca LOT vor cadea putin in nas, e EXTREM de greu sa canti dupa Rage... Eu as face asta doar daca as fi amenintat cu o arma Kinda offtopic: lansare de album? Eu il am de cel putin o luna deja, doar l-ati vandut si la festivalul de la Resita.
Elethan Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 De ce zici asta Toni? LOT canta altceva si incearca sa transmita cu totul altceva.Daca te duci la LOT pentru virtuozitate inseamna ca ai gresit formatia (desi Magnus nu este deloc un chitarist de trecut cu vederea).Oricum de abia astept concertu
Killahead Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Daca tu crezi ca Rage sunt doar virtuosi, think again buddy! O sa vezi ce stare o sa-ti transmita Dupa mine LOT sunt o trupa de Metal pentru fetite nefericite si pentru baieti post-grunge, no offence! Cunosc trupa asta de 10 ani, deci am dreptul la o parere plastica. Oricum, distractie placuta la concert!
Cosu Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Thunderstorm Rage. Victor Smolski a rupt capete. Doar 3 oameni si au sunat ca o mare orchestra. LOT au fost asa si asa. Nu mai sunt in starea de a asculta LoT mai mult de 3 piese la rand dar sunau de "acolo". Cine e fan die-hard sigur s-a bucurat mult. In concluzie. Am CD cu Thunderstorm si e si cu autograf. :) Alex Pascu!
Guest PhenomenOn Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Super tare au fost Rage, mie unu mi-ai placut mult mai mult ca LOT.
Guest DeathWarden Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 (edited) sunt de acord cu killahead, no offence lot fans ) Dupa mine LOT sunt o trupa de Metal pentru fetite nefericite si pentru baieti post-grunge, no offence! si thunderstorm si rage au fost tari rau, desi mi se par cam lungi melodiile celor de la rage. in rest super tare. Edited September 9, 2007 by DeathWarden
Elethan Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Eu am prins exact invers totul.Thurderstorm au sunat mai bine decat ma asteptam, chiar mi-au placut. Rage, trebuie sa recunosc ca eram curios sa-i vad live, dar m-au cam dezmagit.Sure Victor ala a rupt, insa trupa per ansamblu chiar nu mi-a transmis absolut nimic. Lot, au avut parte de sonorizare foarte foarte proasta, per total un concert mai putin reusit decat cel din sala agronomiei.Insa tot mi-au placut, si raman una din trupele mele top 10.Toni nu trebuie sa fii nici tu asa absolut
cearny Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Cristi, chiar si eu, fan Rage, stand pe scaun la tribuna nu prea as fi simtit mare chestie din prestatia trupei
Elethan Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dude si tu ai dreptate, fiecare are "bucata" lui de dreptate insa aici intervine si zicala aia "to each his own"
Guest PhenomenOn Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Am uitat sa mentionez ca Thunderstorm au fost de nota zece , spre rusinea mea nu i-am ascultat pana acum.
Recommended Posts