cristeadnl Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 stie careva un lutier in brasov? care sa poata face un fret dres sau un refret. cam cat ar costa operatiunea asta? ca daca e rezonabil m-as deplasa si in alt oras, ca nu se gaseste nimic in orasu asta de kk.
ulfhednar Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 (edited) in Bucuresti este domnul George Baicea care stiu ca face asta, numarul lui este: 0726 207 703 Este foarte de treaba si pt mine preturile au fost ok, dar nu am facut nimic la fret-uri. Suna si intreaba cam cat costa. Edited August 31, 2007 by ulfhednar
Slasher Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Poti sa incerci la mosu` de langa guitar shop,sau la domnul Moldoveanu,din Codlea.
m0rgul Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 dar cineva care are ceva idei despre electronica unei chitari? desi aici as putea sa spun despre ce e vb si sa imi povesteasca cineva in scris...
Airhead Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 (edited) stie careva un lutier in brasov? care sa poata face un fret dres sau un refret. cam cat ar costa operatiunea asta? ca daca e rezonabil m-as deplasa si in alt oras, ca nu se gaseste nimic in orasu asta de kk. de kk esti tu, nu iti place, get lost ! Edited July 18, 2012 by Airhead
Recommended Posts