Guest bosolanu Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 exact... cu toate ca posibilitatea sa mori pe motor(adik pe langa motor ) este mult mai mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 Premiera mondiala >>> ieri m-am dat cu un scooter ! Si-a luat un coleg din firma si nu l-am lasat pana nu am facut cateva ture prin imensa curte a firmei. Mai rau este ca m-a cam prins microbul si nu stiu ce sa fac... P.S. Este de 49 cc si "din pacate" nu are nevoie de numere de inmatriculare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Don't drink and drive, have fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Premiera mondiala >>> ieri m-am dat cu un scooter ! Si-a luat un coleg din firma si nu l-am lasat pana nu am facut cateva ture prin imensa curte a firmei. Mai rau este ca m-a cam prins microbul si nu stiu ce sa fac... P.S. Este de 49 cc si "din pacate" nu are nevoie de numere de inmatriculare... dar nu te opreste nimeni sa-i pui tu un numar... ai vazut cum au aia pe carute la tzara -> numere de Munchen, Dortmund Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 Nu Malex, la mine o sa scrie I.A.R. 2466 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 (edited) Cataline tot respectul pt tine...dar care e scopul acestui thread? Edited August 17, 2007 by Radu i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 Intre timp s-au linistit apele. Ma speriasem cand l-am vazut p-ala cu motorul fara numere de inmatriculare... in fata blocului gonind de nebun pe trotuar printre copii, unul dintre ei fiind al meu. Ma gandeam cum dau de el in cazul in care l-ar fi accidentat pe Stefan... si de aici topicul. Intre timp am inteles ca aceste tipuri de motoare sunt de fapt scutere cu aspect de motociclete construite de cei de la Aprilia. Modelul este RS 50... si culmea, deja ma bate gandul sa ma bag si eu in asa ceva. Dar ce tot zic eu aici ? Nu ai avut rabdare sa citesti topicul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 ba da. l'am citit inainte sa intreb. -> nu numai Aprilia face astfel de "motociclete" de 49,9. Toti constructorii au oferte pe piata. De asemenea exista atat choppere cat si enduro type de 49,9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 Foarte tare frate ! Nu stiam... Hai pe pm sa vorbim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Foarte tare frate ! Nu stiam... Hai pe pm sa vorbim... Welcome to the other side Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 Hehehe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 sorry....dau refresh foarte rar ca sunt la munca.. vb cand am putin timp...vezi ca si don Cearny e virusat de motoare eu m'am potolit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts