Geiger Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Laudabila initiativa, dar: NU MAI ABUZA DE EFECTE; ai nevoide de ceva mai mult "feeling", termin-o si exerseaz-o pana intelegi ce nu iti iese corect, feeling.. Bafta!
bolly Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 (edited) cam mult delay si reverb...am auzit si o gherla la un bend la solo..anyways...chiar laudabila initiativa.stai pe ea ca iese Edited August 9, 2007 by bolly
misu Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dai man am reascultat bucatzica din manhattan si suna destul de bine.(fata de precedenta).totusi iti recomand sa mai exersezi. ........data viitoare cand vin la tine nu aduc bere. dauneaza grav vietii de chitarist.
Musaro Adriano Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Salut, da laudabila initiativa, DAR, (bolly ma cunoaste, de obicei cand fac o recensie sunt destul de serios si incerc sa fiu cat mai precis posibil) as avea ceva de spus: Efecte sunt total inapropriate...sau sunetul este "camouflat", prea umflat, si resultat este cum cand o persoana incerca sa priveasca prin ceata. Groove-ul eu siz ca este suficient, trebuie numai exersat mai mult (te ai cam grabit sal bagi pe net) Un eror fondamental este timingul, (din ce am reusit sa aud..) Eric j. foloseste hibryd picking (combinatie intre finger picking si pana. Aici de pilda la pasaj de la secunda 0.14/0.16 eric foloseste fingerpicking (pana este tinuta intre dejetele 2 si 3 de la mana dreapta (scuse nu stiu cum se numesc dejetele in roman), pentru a da timing si "efectul de astompat un pic. Solo: bolly care solo? de fapt solo nul comentez pentru ca nu exista. este aruncata acolo prima frasa si gata, nu am ce sa comentez. Oricum si acesta melodia, ca de pilda tender surrender al lui steve vai, melodie care la prima ascultare pare a fi usoare, trebuie mult studiu (dar nu la viteza) la groove e timing in general. Daca poate sa te fie de ajutor pe you tube exista un chitarist brasilian Gustavo guerra care executa la perfectiune melodia aceasta: www.youtube.com/watch?v=xh8887r96n4 te sfatuiesc sa te uiti cum "atinge el corzile si sa faci atentie la mana lui dreapta (discurs despre finger..). In sfarsit felicitari, melodia este grea pentru oricine (nu mai vorbim de pentatoniche scalare de la solo, la viteza acea sa pastresi groove este greu, si sa executi curat inca mai greu. Felicitari si spor la munca.
Guest Gabytz Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ye, suna bine gagiule...bravo man!!! sa fii atent la kestiile de banding(ce ti-a zis Adriano...) shi e okay...
guitarsarpe Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 nice. este o piesa grea.. as vrea sa-i dau si eu o tura dar sa mi-o aduc aminte caci am uitat-o se pare.. cand am incercat azi dimineata uite varianta care mi se pare cea mai onesta de pe youtube: http://youtube.com/watch?v=UKGjFw2dm4I .. huesca asta mi se pare incredibil, vezi ca mai are o gramada de videouri, dupa parerea mea cele mai bune coveruri la piesele astea.. si tonul de asemea foarte bun. si guerra mi-a placut de asemenea dar nu mi-a placut delayul folosit de el pt ca nu e ala din piesa. numai bine !
Recommended Posts