alex_omul Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 o piesa inregistrata de mine. orice critici sau sugestii sunt bine primite Omega2__2_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 prea muddy rifful Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 definesete-mi te rog termenul muddy ca inca nu am inchis proiectul, deci pot sa mai fac niste modificari la piesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Cred ca se refera la faptul ca distorsiunea de pe riff are prea multe frecvente joase si murdareste sunetul. Incearca sa te joci cu EQ-ul mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 da, prin muddy se face referire la faptul ca frecventele joase acopera frecventele inalte; dupa cum a spus si baumwolle, o corectie de ton din lo/mid/hi poate rezolva multe. de asemenea, recomand sa incerci sa folosesti un BPF (band pass filter) cu banda de trece sus setata undeva pe la 60-80hz (sa faci loc basului, pe langa asta scapi de un eventual hum) si banda de trece jos setata undeva pe la 16kHz (se poate si mai jos, maxim 10-12kHz, zic eu, dar nu va mai suna "sparkling"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 Acuma ca sa corectez rifful ala, trebuie sa inregistrez totul de la zero, cu alt ton pt ca am folosit audacity si mi lene sa inregistrez iarasi riffurile. Cat despre bas, nu cred ca pot scoate ceva mai bun din el , am o blana de bas care si asa suna ca fanu. la frecvente inalte suna prea incet si trebuie sa ii dau boost iar la frecvente prea joase deja se simte humul. am incercat pe cat posibil sa corectez asta, insa noah... la asa bas, nu prea am pretentii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Smells like Iron Maiden - la partea de clean unde se aud cinelele si mai apoi unde intra basul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 inca o boaba de reverb pe unde e chitara solo... in rest super Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Smells like Iron Maiden - la partea de clean unde se aud cinelele si mai apoi unde intra basul. it does! but it's not maiden:P. Alta e sursa de inspiratie... inca o boaba de reverb pe unde e chitara solo... in rest super thanks man! o sa incerc sa mai adaug ceva reverb sa vad cum suna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Am bagat reverb, am mai umblat pe la volume, am dat toba mare mai tare... Postez si versiunea finala, nu mai am de gand sa mai imbunatatesc nimic la ea . Sper sa va placa! Omega2__3_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 bravo, are coi toba mare parca un pic mai tare pe riff Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 bravo, are coitoba mare parca un pic mai tare pe riff mersi! da stiu, ca trebuia putin mai tare toba mare, insa mai tare de atat, nu pot sa o dau . Am facut tobele in ezdrummer si am dat aproape la maxim toba mare. Precis ca se poate da mai tare si altfel, da noah, inca sunt la inceput si mai am multe de invatat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NecroticCH Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 (edited) Piesa e tare-tare. Imi place si partea de-nceput, pauza de solo, care-i da o rezonanta usor medievala. Si timbrul chitarei solo e bine pus. Sincer sa fiu, as inlocui partea de final - cea cu tonu' ridicat - cu inca vreun interludiu. S-o mai muncesti, s-o extinzi, ca merita! MODIF: retrag partea cu inlocuirea finalului cu altceva. Mai degraba as recomanda o continuare cu raget. Edited August 5, 2007 by NecroticCH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 @necrotich: sau o voce satanizata de blec sa se cutremure virginele de riscul sodomizarii lor de catre demoni. of luci, of baalica @alex_omul: toba puteai sa o dai mai tare daca cresteai gainul la toba (un posibil clipping, dar mie oricum imi plac otbele usor distorsionate), daca foloseai un limitator bun si cresteai volumul (gen T-racks limiter, care mi se pare cel mai bun dpdv soft, dar pierdeai din dinamica), sau daca dadeai tot mixul mai incet si pastrai toba la acelasi volum Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 mersi tuturor de aprecieri!! nu mai am de gand sa modific nimic la ea, ca ce ii prea mult strica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 @necrotich: sau o voce satanizata de blec sa se cutremure virginele de riscul sodomizarii lor de catre demoni. of luci, of baalica @alex_omul: toba puteai sa o dai mai tare daca cresteai gainul la toba (un posibil clipping, dar mie oricum imi plac otbele usor distorsionate), daca foloseai un limitator bun si cresteai volumul (gen T-racks limiter, care mi se pare cel mai bun dpdv soft, dar pierdeai din dinamica), sau daca dadeai tot mixul mai incet si pastrai toba la acelasi volum Umm, nu nu cred ca e nevoie de gain mai mare la tobe, trebuie doar sa dai mai incet restul instrumentelor pentru a egaliza, si sa ai grija sa nu intre pe roshu... moshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zoze_man Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 pe asta n-am auzit-o mah, de ce nu mi-ai trimis-o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dire_straits Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 pe asta n-am auzit-o mah, de ce nu mi-ai trimis-o? bravo frate Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted October 20, 2007 Author Share Posted October 20, 2007 pe asta n-am auzit-o mah, de ce nu mi-ai trimis-o? hehe, zozule, ti-ai facut si tu cont pe rgc? Am crezut ca ti-am trimis-o. bravo frate ms timy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhitaB Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 hehe, zozule, ti-ai facut si tu cont pe rgc? Am crezut ca ti-am trimis-o. ms timy! Bravo! Stiu piesa... E de pe Elim, volumul Apocalipsa (sau cel puțin o cântã ºi ei... poate au luat-o de la cineva ºi nu ºtiu...)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zoze_man Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 no, cand imi faci un tab la piesa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 no, cand imi faci un tab la piesa? cat mai curand, cand am vreme, numa sa imi mai amintesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Mie rifful nu mi se pare asa muddy, dar are o calitate digitala cam enervanta, dar daca era dat putin mai jos in mix sa se auda calumea un bass in spate si tobele ar fi foarte bine! @necrotich: sau o voce satanizata de blec sa se cutremure virginele de riscul sodomizarii lor de catre demoni. of luci, of baalica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 Mie rifful nu mi se pare asa muddy, dar are o calitate digitala cam enervanta, dar daca era dat putin mai jos in mix sa se auda calumea un bass in spate si tobele ar fi foarte bine! Dap, asa e. E foarte "sintetic" tonul de chitara si nu am facut mare lucru nici cu basul nici cu tobele si nici cu mixajul . Oricum, recent mi-am pierdut tot ce aveam pe hard, inclusiv piesa asta, asa ca oricum vreau sa o reinregistrez asa calumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts