Guest RaloOCK Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 hello!poate cineva sa-mi spuna shi mie care e cel mai usor "cantecel" pt o chitara clasica?e probabil o intrebare...ridicola pt multi dintre voi,dar nu prea aveam pe cine sa intreb.. ...
Cosu Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 melc melc codoblec ? acum serios vorbind exista un topic cu melodii usoare pentru incepatori aici : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=13
Guest RaloOCK Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 melc melc codoblec ?acum serios vorbind exista un topic cu melodii usoare pentru incepatori aici : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=13 ok,multumesc.ma uitasem deja acolo dar fiind mai multe sugestii mu prea stiam pe care sa o aleg...in fine,cred ca o sa incep cu nothing else matters..
alexyz Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ok,multumesc.ma uitasem deja acolo dar fiind mai multe sugestii mu prea stiam pe care sa o aleg...in fine,cred ca o sa incep cu nothing else matters.. vezi sa nu ramai cu intro-ul... eu am inceput cu vama veche -vama veche...i used to love her de la gnr.. boulevard of broken dreams...the scientist, wonderwall (variantele cu capo pe 3 respectiv 2), patience... in general melodii fara fa major..k mi-a luat ceva pana sa il pot tine corect... oricare ar fi melodia fa un efort si invatz-o cap coada...intro, strofe, bridge, refren..nu te multumi cu bucatzi...nu o sa ai nici o satisfactie in final... succes
Guest RaloOCK Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 vezi sa nu ramai cu intro-ul... eu am inceput cu vama veche -vama veche...i used to love her de la gnr.. boulevard of broken dreams...the scientist, wonderwall (variantele cu capo pe 3 respectiv 2), patience... in general melodii fara fa major..k mi-a luat ceva pana sa il pot tine corect... oricare ar fi melodia fa un efort si invatz-o cap coada...intro, strofe, bridge, refren..nu te multumi cu bucatzi...nu o sa ai nici o satisfactie in final... succes multzumesc !!!o sa caut tab-urile pt piesele indicate de tine .eu incepusem cu cateva exercitii pt digitatie shi cu acordurile iar acum imi dau seama ca necesita mult timp(f mult ) asha ca ma gandeam sa incerc shi o piesa mai simpla pe care as putea sa o invat mai repede(asta nu inseamna ca o sa renunt la acorduri).so...thanks,once more
Guest Sylviu Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 folk si cantece de munte, foc de tabara and stuff
Guest DoomShadow Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 toata lumea incepe cu nothing else matters )
Alin N Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 oricare ar fi melodia fa un efort si invatz-o cap coada...intro, strofe, bridge, refren..nu te multumi cu bucatzi...nu o sa ai nici o satisfactie in final... are dreptate! asa am facut eu...si acum ma intreb cate melodii cap-coada stiu eu... damn i suck :|
Guest Segovia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 (edited) Pt clasica incearca matteo carcassi....e grozav pentru incepatori. A...si un later edit: Recomand cu caldura Romanta - autor anonim, e extrem de simpla, se bazeaza pe arpegii.(Offtopic: a fost adusa in atentia publicului larg de Narcisco Yepes) Edited August 16, 2007 by Segovia
Recommended Posts