www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Putin Ajutor,pls

Recommended Posts

Guest RaloOCK
Posted

hello!poate cineva sa-mi spuna shi mie care e cel mai usor "cantecel" pt o chitara clasica?e probabil o intrebare...ridicola pt multi dintre voi,dar nu prea aveam pe cine sa intreb.. :) ...

Guest RaloOCK
Posted
melc melc codoblec ?

acum serios vorbind exista un topic cu melodii usoare pentru incepatori aici : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=13

ok,multumesc.ma uitasem deja acolo :) dar fiind mai multe sugestii mu prea stiam pe care sa o aleg...in fine,cred ca o sa incep cu nothing else matters.. :)

Posted
ok,multumesc.ma uitasem deja acolo :) dar fiind mai multe sugestii mu prea stiam pe care sa o aleg...in fine,cred ca o sa incep cu nothing else matters.. :)

vezi sa nu ramai cu intro-ul... eu am inceput cu vama veche -vama veche...i used to love her de la gnr.. boulevard of broken dreams...the scientist, wonderwall (variantele cu capo pe 3 respectiv 2), patience... in general melodii fara fa major..k mi-a luat ceva pana sa il pot tine corect... oricare ar fi melodia fa un efort si invatz-o cap coada...intro, strofe, bridge, refren..nu te multumi cu bucatzi...nu o sa ai nici o satisfactie in final...

succes :)

Guest RaloOCK
Posted
vezi sa nu ramai cu intro-ul... eu am inceput cu vama veche -vama veche...i used to love her de la gnr.. boulevard of broken dreams...the scientist, wonderwall (variantele cu capo pe 3 respectiv 2), patience... in general melodii fara fa major..k mi-a luat ceva pana sa il pot tine corect... oricare ar fi melodia fa un efort si invatz-o cap coada...intro, strofe, bridge, refren..nu te multumi cu bucatzi...nu o sa ai nici o satisfactie in final...

succes :)

multzumesc :) !!!o sa caut tab-urile pt piesele indicate de tine B) .eu incepusem cu cateva exercitii pt digitatie shi cu acordurile iar acum imi dau seama ca necesita mult timp(f mult :) ) asha ca ma gandeam sa incerc shi o piesa mai simpla pe care as putea sa o invat mai repede(asta nu inseamna ca o sa renunt la acorduri).so...thanks,once more :(

Guest Sylviu
Posted

folk si cantece de munte, foc de tabara and stuff

Guest DoomShadow
Posted

toata lumea incepe cu nothing else matters :))

Posted
oricare ar fi melodia fa un efort si invatz-o cap coada...intro, strofe, bridge, refren..nu te multumi cu bucatzi...nu o sa ai nici o satisfactie in final...

are dreptate!

asa am facut eu...si acum ma intreb cate melodii cap-coada stiu eu... damn i suck :|

• 2 weeks later...
Guest Segovia
Posted (edited)

Pt clasica incearca matteo carcassi....e grozav pentru incepatori.

A...si un later edit: Recomand cu caldura Romanta - autor anonim, e extrem de simpla, se bazeaza pe arpegii.(Offtopic: a fost adusa in atentia publicului larg de Narcisco Yepes)

Edited by Segovia