Guest EPSYLON_CURSE Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 M-am referit strict pt hi fi - acelasi context in care se afla si saint666. ps: corectasem aceasi fraza pe care o scrisem sus... extrem de prost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Nu vreau sa fiu rautacios, dar daca te uiti la 60 Euro... Impartit la 3 oameni inseamna 20 Euro de om, asa ca...Monitoarele au avantajul ca le poti folosi si live nu numai la repetitii, fiindca va veni vremea cand va trebui sa puneti sculele la un loc cu alta trupa pentru un gig. Daca ei au PA-ul, voi monitoarele... se aduna sculele. Intra si aici (daca nu vrei monitoare): http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....wQAAAER3JwvKPl9 Iti faci o idee de preturi... Nu esti rautacios omule dar ma uit la bani pentru ca trebuie sa-i pun singur.Eu sunt student si am nevoie de sunet urgent pentru ca nu putem repeta calumea pentru ca eu nu am aplificare asa ca ma si cam grabesc si 60 de euro inseamna un mixer bergenbier.Dibn pacate trebuie sa ma uit la acei 60 de euro altfel nu mai intrebam daca merita si le luam direct pe cele de 200 de watti.Asa ca intreb din nou:Merita sa dau 60 de euro in plus pentru boxe de 200 sau merg si cele de 180 de Watti?Asta pentru o putere de 2x120. PACE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 off:/ tu nu lucrezi la Radio la dep. tehnic? spune-mi ca nu inteleg cum poti lucra la tehnic si nu stii sigur daca puterea amplificatorului trebuie sa fie mai mica decat pot boxele duce? apropo, fiind student, lucrezi cumva in regim de colaborare? on:\ asculta-l pe Cearny si mergi on the safe side. 200 e o alegere buna deci merita sa mai pui 60 de Euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 off:/ tu nu lucrezi la Radio la dep. tehnic? spune-mi ca nu inteleg cum poti lucra la tehnic si nu stii sigur daca puterea amplificatorului trebuie sa fie mai mica decat pot boxele duce? am eu o vaga idee cum ca lifturile n-au nici cea mai mica treaba cu muzica......parerea mea.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 am eu o vaga idee cum ca lifturile n-au nici cea mai mica treaba cu muzica......parerea mea.... yesssssssss, l-au reanimat pe benson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 zice lumea......de fapt inca mai bantui intre lumea asta si ailalta cautand luminita.....buhuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts