gigimarga Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 salut, am vazut ca behringer au o copie de boss ac-2/ac-3 numita am100, care este insa de 6 ori mai ieftina cum chitara acustica nu are sens sa-mi cumpar doar pentru cateva masuri din cand in cand, vreau sa-mi iau un boss ac-2 (de pe ebay, desigur...) care mi-a placut cum suna. acum insa am alte prioritati (qtron...) si m-ar tenta copia celor de la behringer pana o sa am bani de un boss. a incercat-o cineva de pe aici, suna cat de cat acceptabil ? intreb chestia asta deoarece tipul de la www.gilmourish.com mi-a spus ca behringer au facut copii bune la boss bd-2 si tube screamer (oare cum o fi copia la ehx memory man?!!)... multumesc mult!
cristeadnl Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 suna rezonabil. poate asteptarile mele de la un acoustic modeler au fost prea ridicate.... dar la banii astia... eu am platit vreo 12 lire deci 60 roni.
gigimarga Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 suna rezonabil. poate asteptarile mele de la un acoustic modeler au fost prea ridicate.... dar la banii astia... eu am platit vreo 12 lire deci 60 roni. multam de raspuns...daca nu-ti cer prea mult, poti sa-mi pui un demo mic cu el?
Recommended Posts