www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pret: 1200 de lei
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Accept schimburi

Cum spune și titlul, vând un amp Marshall Class 5.

Cine e aici știe despre ce e vorba, mai adaug unele detalii care țin strict de obiectul scos la vânzare. Amplificatorul a ajuns la mine în urma unui schimb cu un coleg de forum. Se zice că i-ar fi aparținut lui Mihnea Ferezan. A fost modat de dl Sorin Drăgoi. Este vorba de un amp din prima serie Class 5.

L-am folosit exclusiv în casă și foarte puțin, din același motiv pentru care îl vând: este prea zgomotos pentru uz domestic, deși are numai 5w. Poate face față, cred, unui gig mititel. Cum, ca orice Marshall, sună cum trebuie numai dat tare, deși îmi place mult cum sună, trebuie să mă despart de el.

Prețul este fix și gata negociat, întrucât nu îl vând de nevoie. Accept schimburi cu alt amp (de preferință head mic, care poate fi utilizat în apartament), dacă e cazul, cu diferență din partea mea. Exclus mărci ridicole. Exclus ampuri digitale, am deja.

Nu trimit în țară, numai cu predare personală. Poate fi testat în București, sector 3. Pot trimite orice alte poze.

Amplificatorul vine însoțit de un cablu de alimentare Glockenklang.

IMG_20260910_192601_523.jpg

IMG_20260910_192611_123.jpg

IMG_20260910_192637_403.jpg

IMG_20260910_192645_859.jpg

IMG_20260910_192656_987.jpg

• Like 2