Guest Joey Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 (edited) Hmmm...ce AMP care s-ar incadra in pretul de 10 mil. mi-ati recomanda pt. a putea obtine un sunet asemanator cu Metallica(pana pe la Black Album)...poate da, sa am ceva mai mult gain decat aveau ei. Tin sa mentionez ca echipamentul meu e format din: Ibanez GAX-30 si o pedala de distors DigiTech Metal Master. Ceva ce ar suna bine cu sculele astea... PS: da stiu ca nu am postat la "Threadul oficial ce AMP sa-mi iau" pt ca 1. primeam un reply la anu' si 2. vreau raspunsuri doar asupra intrebarii mele. Edited July 4, 2007 by Joey
Alex_Strat69 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 pai in 10 milioane si cu chitara ibanez nu ai sa suni in veci ca metallica . Ai putea sa vinzi digitechu si sa cauti pe ebay un ADA-MP 1 , si dupa aia mai vezi !!!
Guest Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 (edited) Ibanez GAX-30 + DigiTech Metal Master __________________________________ = METALLICA ??????? Raspunsul la intrebarea ta este: http://www.encycmet.com/equipment/equipm.shtml Vezi James history sau Kirks' history. PS: da stiu ca nu am postat la "Threadul oficial ce AMP sa-mi iau" pt ca 1. primeam un reply la anu' si 2. vreau raspunsuri doar asupra intrebarii mele. 1. primeai reply la fel de repede 2. ori esti putin egoist, ori te crezi special. Succes! Edited July 4, 2007 by Guest
Guest anghelescu Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 man... sunetul metallica = sunet hi-gain.... din moment ce ai metal masteru ala... cu orice amp poti sa canti metallica. sau tu vrei sa suni...exact exact exact ca metallica?(asta ar fi copiat...) stiu ca james pt primu album a avut un Marshall 1959SLP cu un Pro co Rat . apoi....se complica treaba
Guest p_aciulea Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 man... sunetul metallica = sunet hi-gain.... din moment ce ai metal masteru ala... cu orice amp poti sa canti metallica. sau tu vrei sa suni...exact exact exact ca metallica?(asta ar fi copiat...) stiu ca james pt primu album a avut un Marshall 1959SLP cu un Pro co Rat . apoi....se complica treaba http://www.freewebs.com/montyjay/jamesamps...kill%20em%20all ai fost pe aproape cu SLP-ul ala, doar ca era modificat [sau tunat]
hihi Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Mesa Boogie Dual Rectifier should do the trick . Numa ca oops, nu e 10 mil, e vreo 2500. Doar headul. Asa ca, in 10 mil, poti sa-ti iei un Crate ceva, Peavey...
Guest Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 (edited) A sosit timpul sa schimbi Ibanezul ala. Ce ti-a trebuit tie Digitech nu inteleg. Edited July 4, 2007 by Guest
Radu i Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ada mp1 intr-adevar ar fi varianta cea mai accesibila de asemenea iti poti lua un set EMG 81 care te apropie si mai mult de sound-ul Metallica (cred ca asta e varianta cea mai buna)
Cosu Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ada MP1 e vax fara boxa si amplif. Si tot angrenajul sare de 10 mil lejer.
slayer Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ada-mp1 = 1000$ mesa boogie double rectifier = 2800E emg 60+81 chitara adevarata - ESP explorer custom sau gibson explorer cabinet mesa boogie pana la 10 mil .... si sa nu uitam talentul si experienta respectivilor
OntZ Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 pai pana-n 10 mil ..... $ iti iei scule de metallica acuma, serios, cam pe orice amp, scoate mediile din ton si poti sa canti ce vrei de la ei (nu vei suna <exact> ca ei, dar macar pe-aproape) anyway, nici ei nu mai suna ca ei
Cosu Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 stai cu ochiul pe licitatia asta si vezi la cat ajunge : http://cgi.ebay.de/ADA-MP1-MP-1-MP-1-Roehr...1QQcmdZViewItem
Recommended Posts