marduk Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ma poate indruma cineva spre un profesor sau un binevoitor care sa ajute pe cineva sa-si dezvolte vocea (superba de altfel)? mersi anticipat (a da e vorba de solista trupei noastre , nu ma apuc de cintat...timpanele voastre sunt safe...inca )
marduk Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 hai bre cineva care a scris prin topicurile stickie din aceasta sectiune si care ar putea sa explice si n persoanaa chestiile astea? iese cu bere( sau ce aveti voi voie sa beti)
igorr Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Marduk, Silvia Dumitrescu are scoala privata de canto. Cu ea faci voce si cu Florin Ochescu chitara, si gata e in familie
StratMan Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Marduk, Silvia Dumitrescu are scoala privata de canto. Cu ea faci voce si cu Florin Ochescu chitara, si gata e in familie
@FloRin Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 sfat prietenesc ... fara profesori mentionati anterior sau altii (nu mai dau nume). Cel mai bine, daca vrei sa reusesti ceva, te apuci singur, cauti pe net metode (gasesti sute de mp3-uri cu lectii de canto, de respirat, de vibrato, de sustain) si exersezi. Cel mai bine ... faci cand vrei, la ce ora vrei, de cate ori vrei Toate bune
Guest mariangel Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 sfat prietenesc ... fara profesori mentionati anterior sau altii (nu mai dau nume).Cel mai bine, daca vrei sa reusesti ceva, te apuci singur, cauti pe net metode (gasesti sute de mp3-uri cu lectii de canto, de respirat, de vibrato, de sustain) si exersezi. Cel mai bine ... faci cand vrei, la ce ora vrei, de cate ori vrei Toate bune draga FloRin, daca esti dragut,te rog mult spune-mi si mie unde pot gasi aceste mp3-uri cu lectiile de canto de care zici?eu nu gasesc nimic!!!si am mare nevoie de ele sa exersez acasa! merci mult anticipat!
@FloRin Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Le ofer fara nicio problema ... ne intalnim undeva .. si va fac un cd - au cam 300 mb toate chestiile astea ... + daca mai gasiti voi pe net. Mariangel - te-am adaugat in messenger .. vb acolo
Guest sergyy Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 draga FloRin, daca esti dragut,te rog mult spune-mi si mie unde pot gasi aceste mp3-uri cu lectiile de canto de care zici?eu nu gasesc nimic!!!si am mare nevoie de ele sa exersez acasa!merci mult anticipat! imi spui si mie te rog de unde fac rost de lectii mp3...pls...mersi mult
Hix Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Da Florine insa stii si tu ca cel care canta se aude pe el insusi altfel decat il aud cei din exterior.E cam greu sa-ti pui la punct tehnica fara profesor.
vektor Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ^ Un microfon rezolva mare parte din problema asta.
Burb Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 florin uite id meu de mess : drno4u cand ai timp poate imi trimiti pe mess cate ceva, mersi sau sa vorbim sa ne intalnim pe undeva.. mersi mult
Guest FeelTheDarkness Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 sfat prietenesc ... fara profesori mentionati anterior sau altii (nu mai dau nume).Cel mai bine, daca vrei sa reusesti ceva, te apuci singur, cauti pe net metode (gasesti sute de mp3-uri cu lectii de canto, de respirat, de vibrato, de sustain) si exersezi. Cel mai bine ... faci cand vrei, la ce ora vrei, de cate ori vrei Toate bune Buna Florin ... dak poti da`mi si mie ID`ul tau ... sa imi trm si mie mp3`urile... pt k eu am cautat si nu am gasit mare lucru...mc anticipat...
Guest elamika Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Pot sa iti recomand o profesoara de canto. eu platesc 40 RON/ora. foloseste tehnici americane. pe mine m-a ajutat foarte mult. pentru mai multe detalii va las adresa ei de mail. mihaelarau@yahoo.com
Guest benika Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Dak stati in Brasov...va pot recomanda eu un prof f f f bun de canto!!!e f f bun si nu e scump!!!pt mai multe detalii benika4jc@yahoo.com
Guest verdendungi Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Buna FloRin, am si eu o rugaminte...daca ai putea sa-mi dai si mie materialele acelea cu lectii de canto... id-ul meu de messenger este verde_n_dungi merci anticipat
Guest XayD Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Am nevoie de niste materiale pentru lectii de canto. Multumesc !
Guest aress Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pot sa iti recomand o profesoara de canto. eu platesc 40 RON/ora. foloseste tehnici americane. pe mine m-a ajutat foarte mult. pentru mai multe detalii va las adresa ei de mail. mihaelarau@yahoo.com Wtf? Tehnici americane ?...De treaba asta nu auzisem pana acum LOL. Si totusi...de ce nu tehnici rusesti ? (nu de alta dar astia chiar au ceva "cantaciosi" buni... nevermind...ma minunam si eu. Numai bine! Tehnici americane ...
greengod Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 hei prieteni,aveti dreptate sunt bune lectiile de pe net si toate chestile dar cel mai bine ar fi sa cauti un profesor pt ca atunci cnd esti singur si gresesti este foarte rau si atunci un profesor tear corecta
vektor Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Wtf? Tehnici americane ?[...] Bea pana suna bine.
Guest clejb Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pentru cine sa sune bine? Eu daca trec de o limita cu alcoolul ..la revedere controlul vocii.
gtrmike Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 sfat prietenesc ... fara profesori mentionati anterior sau altii (nu mai dau nume).Toate bune Din pacate, sunt mari sanse sa nu prea fie chiar bune, in asemenea cinditii. Vocea umana presupune un antrenament complex, si atentie!!! directionat spre problemele specifice fiecaruia. Intrucat "instrumentele" difera de la unul la altul. Aici e si marea problema a profesorilor de canto "dupa ureche" care doar au preluat de pe la altii, fara sa testeze pe propriul organism, sau a celor care merg pe principiul "fa ca mine" (din grupul celor care au mai cantat). Stiu multe cazuri de voci distruse de asemenea incercari. Daramite de unul singur! Ai nevoie de mare noroc sau dotare (impostatie) de la natura. Pe Ioan Luchian Mihalea (dirijorul si solistul grupului SONG) l-am cunoscut in spital la Panduri, cand se apucase de canto, si urmand indicatiile gresite ale unui profesor facuse pareza. L-am trimis la fosta mea profesoara si s-a rezolvat totul. Bun si internetul, macar ca informatie, dar fara un antrenor... riscurile sunt mari. Ultimul sfat: NU va jucati cu vocea, pot aparea probleme ireparabile!
Guest danube_daughter Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Am citit ca cineva a dat un sfat-sa nu se caute un profesor ci sa se studieze individual acasa. Este foarte bine sa lucram acasa, insa cate metode (de pe net),atatea principii! Fiecare intelege muzica si tehnica altfel, desi sunt niste lucruri care se intalnesc, fireste, pe toate planurile. Studiind singur acasa risti sa iti "inventezi" o voce care nu este a ta naturala, ci doar una pe care urechea ta interna (diferita de ce se aude in exterior) o percepe ca fiind frumoasa. De aceea eu sustin alegerea unui profesor macar si pt cateva lectii,care se poate mula exact sa iti dea sfaturi si idei pentru vocea ta naturala. Care stie cu ce gresesti si te poate opri sa nu-ti strici gatul. In orice caz, orice metoda alegeti, individual sau cu profesor,acest lucru necesita multa munca si sacrificiu! Multa bafta!! gtrmike- ai dreptate in tot ce ai spus- si eu iti sustin intru totul parerea! cu glasul nu-i de joaca, o tehnica invatata prost poate duce la consecinte grave!
Guest puf puf Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Bea pana suna bine. cat despre tehnicile alea americane...made my day
Guest Anca <3 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Pot sa iti recomand o profesoara de canto. eu platesc 40 RON/ora. foloseste tehnici americane. pe mine m-a ajutat foarte mult. pentru mai multe detalii va las adresa ei de mail. mihaelarau@yahoo.com din ce oras esti? astept raspuns!
Guest Anca <3 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Pot sa iti recomand o profesoara de canto. eu platesc 40 RON/ora. foloseste tehnici americane. pe mine m-a ajutat foarte mult. pentru mai multe detalii va las adresa ei de mail. mihaelarau@yahoo.com din ce oras esti? astept raspuns!
@FloRin Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 De la 1 septembrie veti putea accesa Prima școalã de canto online din România. Pana atunci va asteptam cu LIKE pe Pagina de facebook
Recommended Posts