bolly Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 singuru bt mai acatari pe care l-am gasit...tot un bluzan ...bucata mea e cam intempestiva ca deh..''e noapte si e tarziu''..ca sa citez un clasic inca in viata..din pacate here goes: night_blues_jam.mp3
bolly Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 nush ce am facut la editare...pm..ramasese doar bucata mea...am revenit cu o corectie..oi invata si io pan la urma cool edit pro ..cu scuzele de rigoare... night_blues_jam_2.mp3
bolly Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 (edited) mah care-i faza?la upload fisierul are vreo 4mb...din care ajung doar 900k...doar bucata mea..restu de btu nuh...am crezut ca n-am salvat io bine da vad ca nu e asta.. ..in fine ...pun doar btu sa vedem.. Slowblugurgitation_2.mp3 Edited June 28, 2007 by bolly
bolly Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 10x ....da' hai ca nu musca..e jam nu e duel...c'mon....up!
alex_omul Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 10x ....da' hai ca nu musca..e jam nu e duel...c'mon....up! me, me ! imi place mult trackul, o sa bag si eu cum prind ceva timp liber... acuma ma duc sa culc
Guest Monyo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 nimeni vere?n-are nimeni chef de cantat pe rgc Sa am putin timp si ma bag si eu ... va surprind cu ceva "nou".
Guest Monyo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 olecuta de rabdare, sper ca maine sa pot pune ceva Imi vine sa plang, dar altfel nu puteam sa trag decat prin Zoom505 ... chitara mea acustica ... Asta e (deocamdata)! Slowblugurgitation_2_Monyo.mp3
alex_omul Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 my turn. am bagat si eu vreo 30 de sec, las restul pentru altii mai buni night_blues_jam.mp3
alex_omul Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nah, bine ca ati sarit peste mine ... in fine, m-am 'strecurat' intre solourile lui monyo si karpi. night_blues_jam_01.mp3
bolly Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Prezent! (Bolly, asta e cu Aria Pro II) slowbluesjam.mp3 jos palaria
Guest parallaxe Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 bravo baietzi, chiar suna bine pacat ca nu mai era loc...
karpi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 bravo baietzi, chiar suna bine pacat ca nu mai era loc... cred ca se poate intra in oricare versiune , scrii in titlu "xyz" si e OK
alex_omul Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 oops! sorry, eu am downl. cea mai recenta versiune, cea a lui karpi, am crezut ca include si partea ta...regula asta ar fi. no problem domnule vandalay . noroc ca a lasat karpi solo-ul ala de clape si am avut unde sa ma bag si eu
bolly Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 bravo baietzi, chiar suna bine pacat ca nu mai era loc... te poti baga pe orice bucata..nu tre neaparat dupa ultimu om daca nu mai e loc am mai tras si io ceva dupa karpi Slowblugurgitation_2_Monyo_orga_karpi_1_.si_iar_bolly.mp3
Recommended Posts